joi, 27 februarie 2014

Top cele mai dorite stiluri de rochii de mireasa in 2014

ochia de mireasa perfecta reprezinta imaginea ideala pe care fiecare femeie doreste sa o intruchipeze in ziua nuntii. Nu conteaza cu adevarat ce se poarta in anul respectiv, nici ce parere au stilistii despre modul in care un model anume poate complimenta sau nu viitoarea mireasa. Rochia de mireasa ideala este aceea pe care tu ti-o doresti, iar la Princess Brides o vei gasi cu siguranta!
Indiferent ce anume v-a impresionat in materie de rochii de mireasa in prezentarile de moda care au dictat trendul in 2014, probabil ca majoritatea dintre voi, dragi viitoare mirese, veti alege pana la urma tot rochia pe care o visati inca din copilarie. Princess Brides este, cu siguranta, locul unde cautarile voastre vor incepe si se vor sfarsi, pentru ca aici va asteapta rochia pe care o visati pentru cea mai frumoasa zi a vietii voastre. Fie ca va doriti o rochie stil printesa sau una sirena, fie ca visati la o rochie alba sau una ivoire, fie ca doriti ca rochia sa fie croita din satin fosnitor sau din dantela nobila, la Princess Brides aveti de unde alege pentru a va transpune visele in realitate.
Model KS 146 - 06; Pret: 4400 ron
Rochia de mireasa stil printesa se potriveste oricarei femei si-o doreste. La Princess Brides nu trebuie sa te gandesti daca stilistii recomanda rochia de mireasa stil printesa pentru tipul corpului tau, nici daca materialul pe care ti-l doresti este unul recomandat sau nu stilului nuntii tale. Aici totul se rezuma la dorintele tale si la modul in care pot fi indeplinite. Iti doresti sa fii o mireasa printesa diafana, eleganta sau romantica? Iata cateva modele de rochii de mireasa stil printesa:
Model: DS 132-3; Pret: 3600 ron
 
Model: PR 161; Pret: 1900 ron
Model: EM 1205; Pret: 4400 ron
Model: SIN 3765; Pret: 3300 ron

Doresti sa fii o mireasa zeita?

Model: LUX 370; Pret: 1900 ron
Rochia de mireasa pe care o visezi trebuie sa transmita exact ceea ce simti, iar daca tu te simti o zeita, trebuie ca rochia pe care o vei purta in ziua nuntii sa transmita exact aceasta imagine. Rochiile care te vor face sa te simti ca o zeita sunt cele care iti pun in valoare silueta, prin urmare, cele mai recomandate modele apartin stilurilor sirena, grecesc sau empire. In cazul in care nu esti foarte hotarata ce anume iti doresti pentru a te simti o zeita cu adevarat, Princess Brides iti ofera cateva modele din care sa te inspiri: 
Model: MK 131-10; Pret: 2600 ron
 
Model: EM 1212; Pret: 4400 ron.
Model: EL 265; Pret: 2100 ron
Model: SIN 3791; Pret: 3400 ron
Vizita la salonul Princess Brides se face doar in baza unei programare prealabile!
Pentru programari si informatii suplimentare ne puteti contacta:
Luni - Vineri: 12:00 - 20:00.
Sambata: 11:00 -16:00.
Adresa: Bld. 1 Mai, nr. 27, Sector 6, Bucuresti.
Telefon: 0767731649, 0742327823
email: office@princessbrides.ro 

Alegerea rochiei de mireasa - sfaturi utile

Alegerea rochiei de mireasa este, pentru majoritatea viitoarelor mirese, aproape la fel de dificila si importanta precum alegerea unei locuinte. Desi majoritatea viitoarelor mirese au un vis despre rochia lor de mireasa, atunci cand trebuie sa o gaseasca, visul nu mai este suficient. Trebuie pus in practica, dar cum?

Rochia de mireasa perfecta este visul fiecarei femei care a si-a imaginat macar odata ziua cea mare. Alegerea rochiei de mireasa nu este un proces usor sau rapid, pentru ca atunci cand visul trebuie sa se concretizeze, trebuie sa indeplinim anumite conditii si sa parcurgem anumiti pasi pentru a lua decizia corecta. Karena si Targul Ghidul Miresei iti ofera un mic ghid care sa te ajute sa iti alegi rochia de mireasa la care visezi.

1. Afla ce tip de corp ai

  
Trebuie sa fim realiste: rochiile pe care le vedem in reviste sau le admiram in prezentarile de moda sunt purtate de manechine, adica femeile pentru care acele rochii au fost create, iar majoritatea dintre noi nu avem nici de departe masurile perfecte. In concluzie, trebuie sa stim si sa acceptam in mod realist care este conformatia corpului nostru, ce modele ne avantajeaza si ce modele ne aduc cele mai mari deservicii.

2. Alege stilul preferat

Revistele printate sau online de profil sunt de un real ajutor: poti sa studiezi nestingherita, fara sa stresezi pe nimeni, ore intregi, modele de rochii de mireasa. Selecteaza doua stiluri preferate, indiferent ca se aseamana sau sunt total diferite: sirena, A-line, empire sau printesa si apoi lasa un timp sa treaca pana sa iei decizia finala asupra stilului preferat.

3. Alege modelul de rochie

Indiferent ca vrei sa achizitionezi o rochie de mireasa de la un brand renumit sau iti doresti o rochita mai ieftina de la un magazin necunoscut, trebuie sa stii, inainte de a pleca de acasa, cum vrei sa arate rochia ta de mireasa: cu bretele sau fara, cu decolteu patrat sau in V, cu perle sau cu cristale, simpla sau bogat ornamentata.

4. Alege culoarea

Poate ca nu iti imaginezi ca rochia de mireasa poate avea alta culoare decat alb imaculat, insa rochiile de mireasa din zilele noastre nu mai respecta aceasta traditie. Prin urmare, rochia de mireasa pe care ti-o doresti va fi alba, ivoire, roz, bleu, rosie, cu accente de culoare sau nu?

5. Alege materialul

Aici alegerea poate deveni destul de complicata, mai ales in cazul in care nu cunosti tipurile de materiale textile care se folosesc la realizarea rochiilor de mireasa. Insa, cu putina imaginatie si multa documentare, vei putea pana la urma sa te hotarasti daca iti doresti o rochie de mireasa din saten, organza, tafta, tul sau dantela.

6. Stabileste un buget

Chiar daca stii inca de pe acum ca degeaba iti stabilesti un buget pentru rochia de mireasa, toata lumea stie ca asemenea limite nu pot fi respectate decat in cazuri exceptionale. Totusi, este bine sa stii care este suma de bani in care trebuie sa te incadrezi cu rochia de mireasa, astfel incat nunta sa poata avea totusi loc: oricat ti s-ar parea de absurd, cheltuielile nuntii nu se rezuma numai la rochia de mireasa.

7. Mergi la targurile de nunti

Din fericire, exista niste locuri minunate unde poti sa admiri, sa te gandesti, sa te razgandesti si sa probezi rochii de mireasa: targurile de nunti. Furnizori din toata tara, rochii de mireasa in toate stilurile, culorile si preturile posibile, specialisti dornici si priceputi sa te ajute - tocmai am definit Raiul pentru viitoarele mirese: Targul Ghidul Miresei!

miercuri, 26 februarie 2014

Old fashion... corsetul!

Sa vorbim putin despre Old-fashion! 
A trecut deja prin toata istoria, prin multe stiluri, de la renastere si pana in prezent. In zilele noastre este folosit mai mult  ca o piesa vintage, folosita din ce in ce mai putin.

Totusi, corsetul, are o istorie foarte controversata! Sa va povestesc!
Rolul corsetului, inca din primele descoperiri, a fost acela de a modela
corpul, de a-l constrange pentru a capata tinuta ideala. A devenit piesa de lenjerie intima cu rol fundamental al ansamblului vestimentar si a fost adaptat diferitelor mode si idealuri de frumusete.

Sunt multe feluri de corsete, cele mai multe au acelasi rol, de a micsora talia si de a crea curbe dramatice, de a exagera bustul si soldurile, dar au existat si cateva exceptii.


Au existat corsetele tubulare, corsete sub-bust sau peste solduri, unele chiar si pana la genunchi, dar si mini-corsete construite ca niste centuri late. Toate au la baza ceva comun: materiale rigide, armaturi metalice, sisteme de inchidere reglabile. Cele mai bune corsete totusi sunt cele facute din materiale care permit o oarecare flexibilitate si care sunt intarite cu balene.

Istoria corsetelor!
Cum spuneam, se remarca inca din antichitate din diverse statuete facute de civilizatia minoica si greceasca. Gasim apoi multe dovezi in perioada Renascentista, inspirate de armurile medievale, cu rol de a proteja torsul si de a aplatiza sanii.




Curtea regala a Spaniei a influentat mult stilul Tudorilor. Regina Elisabeta I a Angliei a dat numele "stilului Elisabetan" inspirat din stilul Tudorilor, mai putin riguros decat acesta.

In secolul XVII s-a produs o impartire a modei europene. Influenta spaniola a condus catre rochii incheiate pana sus, la baza gatului, din matase si cu corsete purtate pe deasupra rochiei. Influenta habsburgica a condus moda spre materiale vaporoase, corsete stranse, decolteuri generoase.
Talia "clepsidra" s-a facut remarcata in secolul XVIII iar corsetele au inceput sa fie impodobite cu multe fundite si accesorii pretioase.

Dupa revolutia Franceza, corsetul se purta la baza sanilor, asemenea unui sutien inconfortabil.
Secolul XIX si stilul Victorian a readus la moda corsetele clasice, fuste largi, topuri la baza gatului, rochii de bal. Cred ca ati vazut toate filmul "Pe aripile vantului" si ati admirat costumele fantastice ale personajelor principale.
Odata cu inventarea sutienelor in jurul anilor 1930, corsetul a disparut putin din moda, dar in anii 50 a devenit accesoriu important in vestimentatia de spectacol si de cabaret.




In zilele noastre, corsetul este considerat simbolul cochetariei feminine, insa nu mai este la fel de purtat ca in trecut.


Atat cu istoria corsetului, toata aceasta introducere a fost facuta doar pentru a va gandi mai bine la alegerea unei rochii de mireasa. Puneti-va talia in valoare alegand o rochie cu corset. 








marți, 25 februarie 2014

Domnisoara de onoare

          Prietena ta cea mai buna te suna si iti da mare veste: se casatoreste, iar tu vei fi domnisoara de onoare. Vei avea un rol foarte important in acest eveniment, in special pentru ca o vei sustine moral pe viitoarea  mireasa, vei fi acolo pentru tot ce va avea nevoie, si vei fi punctul ei de sprijin. Ca si domnisoara de onoare trebuie sa tii cont de niste lucruri si este important sa fii organizata, pentru ca nimic nu este mai rau pentru o mireasa decat o domnisoara de onoare care nu isi indeplineste sarcinile. Daca nu stii ce sa faci si de unde sa incepi, iti propun sa organizezi totul in perioade de timp, in urmatorul fel:
12 luni inainte de nunta:
  • trimite-le mirilor o felicitare pentru marele eveniment
  • cumpara si impacheteaza cadoul pentru petrecerea de logodna
  • ofera-i miresei ajutorul tau pentru gasirea de restaurante, biserici, mai ales daca ai participat la astfel de evenimente si ai sugestii pentru ea
9 luni inainte de nunta:
  • du-te impreuna cu mireasa in cautarea rochiei de mireasa
  • mergeti impreuna la cumparaturile de pantofi
  • daca doresti sa fii in forma pentru marele eveniment, acum este timpul sa incepi o dieta si un stil de viata mai sanatos
6-8 luni inainte de nunta:
  • ia-ti masurile pentru rochie in mod profesionist (iti vei dori o rochie care sa ti se potriveasca perfect)
  • comanda-ti rochia si plateste avansul
  • comanda-ti pantofii
  • incepe sa calculezi finantele pentru cheltuielile ce vor urma
  • gaseste-ti un partener pentru nunta
  • continua sa ii oferi ajutor miresei pentru orice are nevoie
 4-6 luni inainte de nunta:
  • achita rochia
  • achita pantofii
  • daca nunta se tine undeva in afara tarii, verifica-ti valabilitatea pasaportului
2-4 luni inainte de nunta:
  • programeaza-ti intalniri pentru probe si eventuale ajustari ale rochiei
  • ofera-i ajutorul miresei, in special daca isi doreste accesorii sau decoratiuni DIY
1-2 luni inainte de nunta:
  • pune la cale petrecerea burlacitelor
  • trimite invitatiile pentru petrecerea burlacitelor
  • plateste si organizeaza petrecerea burlacitelor
  • ajuta mireasa cu sarcinile legate de organizarea nuntii
3 saptamani inainte de nunta:
  • ridica rochia si pune-o la un loc sigur
  • iesi impreuna cu mireasa in parc, la un concert, la un film; orice activitate pentru destresarea ei este binevenita
2 saptamani inainte de nunta:
  • ofera-i ajutorul miresei pentru orice are nevoie (da, in fiecare zi, la orice ora, acesta este rolul tau)
  • du-te la stilist: tunde-te, vopseste-te,etc.
  • cumpara cadoul pentru nunta
  • fa-ti programare pentru coafura si make-up-ul din ziua nuntii
  • cumpara-ti accesoriile de care ai nevoie pentru ziua cea mare
1 saptamana inainte:
  • incepe sa porti pantofii pe care i-ai cumparat pentru marele eveniment
  • stabileste cu mireasa itinerariul si lucrurile pe care le vei avea de facut in ziua nuntii
O zi inaintea nuntii:
  • pregateste-ti rochia si accesoriile
  • intreba mireasa daca mai are nevoie de ceva
  • ocupa-te de invitatii din afara orasului daca mireasa este ocupata
  • fa mult poze
  • fa o baie lunga si relaxanta
  • culca-te devreme !
In ziua nuntii:
  • ocupa-te de coafura si de make-up
  • pregateste-te pentru pozele dinaintea nuntii
  • ajuta mireasa sa se pregateasca
  • ajuta mireasa sa isi gaseasca actele necesare, trusa de urgenta pe care trebuie sa o aiba cu ea, si alte detalii
  • odata ajunsa la petrecere, stai la intrare si primeste invitatii (daca este nevoie)
  • ocupa-te de orice este nevoie daca mireasa iti cere
  • dupa petrecere, strange cadourile si trimite-le acasa la miri
  • ocupa-te ca toti invitatii sa ajunga la hotel (daca este nevoie)

luni, 24 februarie 2014

POSETE DE MIREASA 2014 - CELE MAI FRUMOASE MODELE!

Pe langa pantofi si voal, orice mireasa are nevoie de un accesoriu care sa ii completeze tinuta in ziua nuntii: poseta. Insa inainte de a-ti cumpara un model, afla ce tendinte exista in 2014 si care sunt cele mai frumoase modele de posete de mireasa.

Un clutch mic, perfect pentru tinuta ta

Ai gasit deja rochia visurilor tale, ti-ai ales o pereche superba de pantofi de mireasa, dar si cele mai uimitoare bijuterii pentru a completa tinuta. Dar nu uita ca inca iti lipseste ceva: ai nevoie de o poseta - din ratiuni practice si nu numai. Vei avea nevoie de cateva lucruri pentru a-ti improspata machiajul de-a lungul zilei, dar si de-a lungul serii, asa ca ai toate motivele pentru a-ti cumpara o poseta de mireasa, un saculet sau o geanta tip clutch pentru a le transporta cu stil in ziua nuntii.
foto: pinterest.com
foto: davidsbridal.com

foto: pinterest.com

foto: etsy.com

Poseta de inspiratie vintage

Doua intrebari simple te ajuta sa iti dai seama daca optiunea aceasta ti se potriveste: 1. iti place stilul vintage? 2. iti place o poseta buna, practica? Ei bine, aceasta este o combinatie ideala pentru mirese. In definitiv, aceasta este una dintre tendintele acestui an. Cine nu adora o poseta sau un clutch vintage?


foto: pinterest.com

foto: etsy.com

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com
Chiar daca esti o mireasa moderna, vei aprecia cu siguranta aceste posete de mireasa, intrucat sunt practice si extrem de utile in ziua nuntii. Iata cateva exemple de obiecte pe care le poti depozita - departe de ochii curiosilor - in aceste frumoase posete de mireasa: servetele, ace de siguranta, agrafe, ace de par, o pudra compacta.

Culori pastelate si culori indraznete

Tendintele in materie de posete de mireasa pentru acest an sunt extrem de variate. Pentru mireasa clasica, ce tine la traditii, designerii scot la inaintare posete, saculeti sau clutch-uri albe, crem sau ivory - care pot fi cu usurinta asortate la rochia de mireasa.

 foto: pinterest.com

foto: etsy.com

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com
Insa daca esti o mireasa moderna, nonconformista, poti alege o poseta in nuante de roz, albastru, bleu, champagne. Iar daca preferi modele mai complexe, anul acesta se poarta penele, petalele, perlele si pietrele pretioase ori cristalele Swarovski, dantela, dar si alte materiale fine.

foto: etsy.com

foto: etsy.com

foto: pinterest.com

foto: etsy.com
Astazi am facut pentru tine o selectie cu cele mai frumoase posete de mireasa - galeria foto de mai jos contine o optiune pentru fiecare mireasa, de la clasicul satin, pana la petale din materiale textile inedite si fantastice.

Posete de mireasa - tendinte 2014:


foto: pinterest.com

foto: etsy.com

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

foto: etsy.com

foto: etsy.com

Accesorii de par pentru viitoarele mirese

u siguranta orice viitoare mireasa si-a facut o idee despre cum va arata rochia, voalul, pantofii, coafura si desigur accesoriile. Referindu-ne la coafura, putine sunt cele care nu doresc sa poarte accesorii speciale pentru par. Corect alese, ele au rolul de a completa tinuta si bineinteles de a infrumuseta mireasa.
Iti oferim un ghid ce cuprinde cele mai des folosite accesorii de par pentru viitoarele mirese, precum si cateve sfaturi utile care iti vor usura munca. Tiara
Acest tip de accesoriu nu a iesit din moda ultimilor ani si este destul de ales de viitoarele mirese cand vine vorba de accesorii de par. Daca te hotarasti sa porti asa ceva la nunta ta, trebuie sa tii cont de cateva lucruri esentiale. Tiara va fi binevenita daca nunta ta este una cu iz regal. Rochia de mireasa trebuie sa fie una tip „printesa". In fond, tiara te va face sa te simti ca o printesa. Cu siguranta vei gasi in magazine astfel de rochii. Le recunosti dupa cateva caracteristici simple: sunt rochii albe, ample in partea de jos cu sau broderii sau cu diverse aplicatii. Ai grija ca elemente din rochia ta sa se regaseasca si in tiara (pietre pretioase, perle).
Daca ai pus la punct detaliile privitoare la rochie, trebuie sa treci la un alt capitol: fizionomia fetei. Tiara potrivita care sa iti vina bine trebuie sa se potriveasca formei fetei tale. Asadar, daca ai fata rotunda ai nevoie de o tiara inalta pentru a-ti alungi fata. Daca ai fata ovala, opteaza pentru o diadema.
Ai grija si la coafura. Alege o tiara daca te hotarsti sa pui accentul pe accesorii. Astfel, o coafura simpla, lejera se va potrivi de minune.

   
Diadema
Tot in categoria accesoriilor de par se incadreaza si diademele. Diadema se deosebeste de tiara prin faptul ca aceasta nu prezinta colturi sau modele care ies in relief asa cum se intampla in cazul unei tiara. Desigur, si situatiile in care poti purta diademe sunt diferite. La fel, trebuie sa tii cont de rochia ta de mireasa, de forma fetei, de coafura.
Diademele completeaza foarte bine rochiile de mireasa clasice, simple,elegante. In ceea ce priveste forma fetei, poti alege un astfel de accesoriu fie ca ai fata ovala, rotunda, alungita.
La capitolul coafura, deseori se opteaza pentru un coc amplu care va fi pus foarte bine in evidenta de o diadema joasa, fara prea multe detalii. De asemenea, miresele cu parul scurt care nu au prea multe variante de aranjare a parului pot opta pentru un model simplu, fara prea multe insertii sau aplicatii.
   
Acessorii pentru coc
In aceasta categorie se incadreaza mai multe tipuri de accesorii, cum ar fi: florile, micile ace de par care se aplica pentru a da stralucire unui coc, bentitele speciale pentru coc.

Florile
Miresele opteaza pentru acest accesoriu deoarece este simplu de purtat si totdata fac parte din cateogoria acesoriilor de par deosebite. Naturale sau artificiale, daca sunt bine alese acestea pot schimba total coafura.
La ce tip de rochie de mireasa se potrivesc cel mai bine astfel de accesorii? Ei bine, rochiile retro sau cele roamantice sunt piesele de rezistenta.
Daca te-ai hotarat sa porti un asemenea accesoriu, trebuie sa tii de asemenea cont de forma fetei tale. Astfel, mireselor cu fata rotunda nu le este indicat sa poarte o astfel de floare. Cele mai avantajate sunt cele care au fata patrata si maxilarul puternic, deoarece un accesoriu de acest fel, pozitionat intr-o parte, indulceste trasaturile fetei.
In ceea ce priveste coafura, poti asorta florile de par fie ca este vorba de un coc sau parul prins pe o parte, sau lasat liber. Variantele sunt multiple.

    
Acele de par
Practice si utile, acele de par au dubla intrebuintare: ele ajuta atata la fixarea coafurii cat si la infrumusetarea acesteia. De obicei sunt folosite in cazul in care mireasa opteaza pentru un coc. Acele de par se gasesc intr-o gama variata de modele: pot avea in varf pietre pretioase, perle, cristale sau mici flori. Avantajul pe care aceste accesorii il prezinta, este ca nu trebuie sa tii cont de forma fetei. Sunt potrivite oricarei fizionomii. La fel se procedeaza si in cazul rochiei de mireasa: poti alege ace de par indiferent de modelul rochiei de mireasa. Trebuie sa tii cont insa de modelul pe care vrei sa il alegi si sa faci in asa fel incat acele de par sa vina ca o completare perfecta a tinutei. Asadar, daca rochia ta are perle, poti alege ace de par cu perle. Sau daca rochia are pietre pretioase, alege ace de par in ton cu rochia.
    
Pieptenele de par se afla in categoria accesoriilor traditionale, rafinate, mereu la moda. Alege un astfel de element daca rochia ta este una clasica. Pentru un plus de eleganta opteaza pentru modelele ce sunt decorate cu perle, mici pietre sau cristale. In cazul in care vei purta un coc, pieptenele iti va fi foarte util in sustinerea coafurii si a voalului.
   
Indiferent de ce acesorii de par urmeaza sa alegi, tine cont de restul tinutei. Du-te la magazin insotita de o poza a rochiei tale pentru a-ti face o imagine completa despre cum vei arata. Altfel, vei risca sa ajungi acasa si sa constati ca ceea ce ai ales nu e tocmai ceea ce iti trebuie. Tine cont de sfaturile utile oferite si vei vedea cum alegerea nu va mai fi una asa de grea.