Tortul miresei este
numit astfel deoarece taiatul tortului este o indatorire a sa si
reprezinta prima sa actiune in calitate de femeie maritata.
Primele
torturi de nunta au aparut foarte tarziu, in forma in care il cunoastem
noi, anul aproximativ fiind 1858. De atunci si pana astazi au cunoscut o
multitudine de variatii, din care va puteti inspira si Dumneavostra la
alegerea tortului nuntii.
Astfel,
torturile din perioada victoriana erau foarte inalte, pe mai multe etaje
– intre 3 si 7, si erau bogat ornate. Pentru a le orna, cofetarii
foloseau trandafiri naturali proaspeti sau flori din zahar, din spuma de
zahar sau martipan creau o multime de dantele si panglici.
Torturile
moderne pot avea diverse forme. Puteti alege un tort inspirat din trecut
sau unul intr-o viziune moderna, cum ar fi un con imens garnisit cu
glazuri, migdale si nuci, ori un tort pe care troneaza fotografia
voastra.
Cofetarii cu
care agentia "Grande Maison des Mariages" colaboreaza sunt foarte
priceputi si pot pune in practica aproape orice fantezie ati avea in
legatura cu tortul nuntii Dumneavoastra (mai sunt si detalii tehnice
care cateodata impiedica anumite dorinte legate de forma sau ornamente).
Pentru a oferi invitatilor la pachet, o practica extrem de eleganta, va
pot crea mici prajiturele de ciocolata, cu diferite glazuri,
personalizate cu initiala invitatului, cu inimioare sau floricele
impachetate in cutii speciale si legate cu o frumoasa panglica.
Broderia a fost pornita. Aici e inceputul - o revarsare de flori si clopote, de verighete si panglici. Acum luam primele fire de fericire si le coasem la locul lor. Nu exista model de urmat. Timpul va va da fire de matase si bumbac de toate culorile, fire de aur si argint, noduri de intuneric. Trebuie sa le primiti pe toate - si impreuna sa teseti din ele o minune, o forta, o frumusete numai a voastra!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu