miercuri, 12 noiembrie 2014

IMPORTANT IN ALEGEREA LOCATIEI DE NUNTA !

La putin timp dupa ce viitorii miri anunta marea logodna, cei doi primesc, inevitabil, pe langa felicitarile de rigoare si bucuria contagioasa si doua intrebari: unde si cand?
De multe ori raspunsurile rapide stau ascunse in capacitatea cuplului de a gasi o locatie optima pentru nunta pe care o viseaza si o planuiesc de cand s-au hotarat sa-si uneasca destinele. Daca acum ceva timp, mirele si mireasa gaseau de cuviinta sa rezerve cea mai apropiata sala de evenimente din localitate, lucrurile s-au schimbat de cand firmele ce organizeaza nunti si event hall-urile si-au diversificat ofertele.
Nunta este o sarbatoare, o celebrare a iubirii, o zi speciala pentru cuplul care s-a hotarat sa-si uneasca destinele pentru totdeauna, asa ca localul ales trebuie sa aiba calitatile necesare pentru a gazdui o astfel de petrecere.

Ai in vedere capacitatea localului

Cand te gandesti la nunta perfecta, sigur ai in minte o nunta la care ai participat si te-ai simtit extraordinar.Totul a fost pus la punct pana la cele mai mici detalii si te gandesti cum oare au reusit mirii sa transforme cea mai frumoasa zi din viata lor in party-ul perfect. In primul rand, au ales o locatie care s-a mulat perfect pe lista de invitati. De aici rasare o intrebare: au concretizat lista de invitati APOI au ales localul sau au ales localul, ca mai apoi sa puna cap la cap o lista?
Desigur, nu este usor sa ai lista "finisata" la inceputul planificarii nuntii, dar in acelasi timp trebuie sa te gandesti ca nici nu poti alege localul pana cand nu stii cam cat de mare va fi nunta ta. Fa o lista estimativa si incadreaza nunta ta intr-una din categoriile: mica (60-70 de invitati), undeva la mijloc (100-120 de invitati), mare (150+).
Cu aceste aspecte in minte, cauta localul si taie de pe lista pe cele care fie nu au capacitatea de a gazdui numarul de invitati, fie sunt prea mari si strica dinamica petrecerii de nunta.
Crown Cismigiu este un salon de evenimente private situat in imediata apropiere a Parcului Cismigiu, avand o suprafata totala de 500 mp, fiind capabil sa se adapteze dorintelor oricarui cuplu dornic sa aiba parte de nunta perfecta. Amplasat intr-o cladire istorica de la 1859, are in componenta sala de bal de aproximativ 250 mp, cigar lounge, lobby intrare de 50 mp si bucatarie proprie. Astfel, ofera setting-ul perfect, intr-o atmosfera plina de romantism pentru orice tip de nunta. Cu o sala de bal suficient de incapatoare chiar si pentru o nunta mare
Crown Cismigiu transforma orice nunta intr-o petrecere definita de romantism, eleganta si bun gust, in ambianta unei cladiri istorice ce evoca spiritul unei epoci rafinate.



Serviciile oferite trebuie sa fie ireprosabile


Sa presupunem ca te-ai gandit oarecum la cum ar trebui sa se desfasoare petrecerea de nunta. Chiar daca te-ai hotarat asupra unui local, pentru ca iti place cum este amenajat si pentru ca ai vizualizat deja in minte cum vor arata mesele si unde vor sta invitatii, gandeste-te si la servicii. Parca nu ai vrea sa alergi dintr-o parte in alta pentru a acoperi toate dorintele tale si a atinge apogeul nuntii pe care o visezi. Trebuie sa alegi, asadar, un event hall care sa furnizeze mai mult decat 4 pereti intre care sa asezi cateva mese, sa optezi pentru acea locatie care iti va indeplini asteptarile.
La Crown Cismigiu, printre serviciile oferite se numara chiar si buchetele de mireasa si lumanarile, ursitoare, limuzine si servicii profesionale de fotografie si videografie. Ce este si mai important? Faptul ca iti va sta la dispozitie un consilier gratuit ce iti va asculta doleantele si te va ajuta sa compui seara perfecta pentru o nunta de vis.




Localul trebuie sa aiba o iluminare perfecta


Lumina poate influenta mai mult decat crezi atmosfera unei petreceri. Cum petrecerea de nunta incepe mai pe seara, asigura-te ca incaperea este luminata corespunzator, nici prea putin, nici prea mult. In definitiv, ideal ar fi sa poti sa reglezi lumina asa cum iti doresti. Poate vrei ca ringul de dans sau zona in care se afla barul sa fie mai luminate atunci cand iesiti la dans, sau mai putin luminate cand se serveste masa. Crown Cismigiu a fost renovat complet in 2014 si este impecabil din toate punctele de vedere. Candelabrele impozante in stil venetian, luminile arhitecturale discrete si mobilierul realizat din lemn fac din Crown Cismigiu o locatie de top. Lumina calda ce invaluie sala de bal contureaza o atmosfera ca de basm, potrivita acestei zile speciale.


Localul trebuie sa beneficieze de multe locuri de parcare


Asigura-te ca locatia aleasa beneficiaza de locuri de parcare, sau ca este in apropierea unei stradute unde ai loc si este legal sa parchezi. Desigur ca o locatie care este in centrul orasului te va putea scuti de aceasta problema, tocmai pentru ca invitatii tai vor prefera sa vina si sa plece cu taxiul. Iar daca are si parcare, atingi idealul, pentru ca le poti oferi mai multe solutii de transport, fara sa le dai prea mari batai de cap. De obicei, cand o nunta se desfasoara in centrul orasului, situatia parcarii poate deveni o problema, si pentru tine si pentru invitati. Insa, Crown Cismigiu, chiar daca se afla in centrul orasului, langa Parcul Cismigiu, beneficiaza de parcare pazita, asa ca de grija asta ai scapat. 





Localul trebuie sa aiba o acustica excelenta


Daca incaperea formeaza ecou, formatia aleasa pentru a intretine atmosfera ar putea intampina dificultati. Sa nu mai spunem ca s-ar putea ca oaspetii sa nu se auda intre ei, daca muzica este prea tare In acest caz este foarte important si ce formatie sau DJ alegi pentru a intretine atmosfera, dar si acustica locatiei. Crown Cismigiu ofera solutii pentru sonorizare si DJ, si beneficiaza de o acustica excelenta pentru ca primul vostru dans ca sot si sotie sa fie unul de neuitat.




.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu