miercuri, 9 ianuarie 2013

Cele mai frumoase diademe si voalete pentru mirese

Moda mireselor, daca o putem numi asa, este in continua schimbare. Ceea ce pana ieri parea un element de nelipsit, astazi nu mai reprezinta un "must have". Cu toate astea, anumite elemente ce definesc mireasa raman neschimbate: diadema si voalul.

Mai nou insa, miresele pare ca s-au intors in timp si astfel au adoptat noi concepte in materie de look. Unul dintre cele mai noi trenduri in materie de accesorii pentru mireasa il reprezinta voaleta.

Ce este aceasta voaleta? Voaleta, asa cum ii spune si numele este un voal foarte fin, o tesatura rara, in forma de retea, foarte fina, fie cusuta cu fir de argint, fie incrustata cu pietre. Aceasta se prindea de cele mai multe ori la palariile femeilor si acoperea fata partial sau total. Extrem de feminine, voaletele au inceput sa se regaseasca si astazi in cadrul vestimentatiei mireselor care vor sa incerce ceva cu totul inedit.

Cele mai populare raman insa diademele clasice. Cu toate ca locul lor a fost inlocuit de mai noile bijuterii pentru par, diademele (coronite sau tiare) se mentin inca, reprezentand alegerea celor mai multe mirese. Acestea se spune ca sunt ideale pentru a completa o asemenea tinuta, se pot asorta destul de usor, existand o foarte mare varietate de modele, se asorteaza frumos pe orice nuanta de par si, mai mult, se potrivesc oricaror coafuri.

Destul de agreate sunt insa si diademele foarte subtiri, acelea stil bentita, finute si usor de intrebuinat. La alegere, viitoarele mirese pot purta sau nu voal. Acest tip de diademe se aleg, de obicei, atunci cand tinuta este prea incarcata si presupune lipsa altor accesorii incarcate.

Diademe clasice
diademe clasice

Voalete
voalete

Diademe subtiri
diademe subtiri

Pentru miresele care vor sa socheze, exista diademe dintre cele mai moderne, avand diferite forme, culori si materiale. Insa cele care doresc un asemenea accesoriu trebuie sa tina cont de intreaga tinuta. Astfel, daca optezi pentru o rochie stil "princess" sau una "victoriana", o asemenea diadema te-ar pune intr-o lumina proasta, prin amestecul de stiluri. Daca insa te decizi sa porti o rochie scurta cu o croiala tinereasca, aceasta este binevenita.

Diademe moderne
diademe moderne

Diademele masive sunt deosebit de frumoase si elegante insa ele necesita o anumita prestanta atunci cand sunt purtate. Este indicat a se tine cont de anumite conditii atunci cand se intrebuinteaza, ca de exemplu: o tinuta impecabila, bijuterii pretioase, rochii cu croieli foarte feminine, voal lung brodat sau incrustat cu cristale. De asemenea, este de preferat ca acest tip de diadema sa fie lucrata din pietre valoroase, deoarece datorita dimensiunilor sale, falsurile ar putea iesi in evidenta intr-un mod neplacut.


Diademe masive 
 diademe masive 

Diademe moderne
diademe moderne

Diademe clasice
diademe clasice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu