miercuri, 12 noiembrie 2014

Top 5 decoratiuni pentru o nunta de toamna

"Culorile perfecte pentru o nunta de toamna sunt rosu sangria, albastru cobalt sau roial si gri aluminiu.", afirma wedding plannerul Nahid Farhound.
 1. Adauga flori albe
Pe langa multitudinea de flori de unde poti alege pentru o nunta de toamna si decoratiunile in modele infinite, adauga cateva vaze cu flori albe. Albul scoate in evident a culorile tomnatice. Extra tip: alege buchete in culori inchise pentru domnisoarele de onoare si un buchet cu flori albe pentru tine.

2. Foloseste crengute si frunze
Poti decora mesele invitatilor cu lumanarele sau boluri cu potpourri, pe care le poti decora cu crengute si frunzulite in culorile toamnei. Crengutele aduc un aer rustic iar lumanarelele asigura eleganta si lirism. Ce poate fi mai frumos?
3. Lampioane
Daca va hotarati sa faceti nunta intr-un cort festiv, intr-o gradina, la resedinta unuia dintre prieteni sau oriunde afara, poti folosi lampioane pe care le puteti aprinde noaptea, spre incantarea invitatilor sau puteti chiar sa folosesti unele speciale pe care le poti agata pentru a lumina cortul, gradina etc.

4. Candy bar cu placintele
Placintele sunt deserturile toamnei. Daca vreti sa aveti un  candy bar, nu trebuie sa te complici cu macarons, cupcakes sau alte cookies sofisticate. Poti alege mini-placintele cu mere, cu dovleac sau cu fructele tale preferate. Invitatii vor aprecia cu siguranta delicioasele gustari.
5.Bauturi de toamna
O sugestie pentru bauturi sunt appletinis cu aroma de caramel. Cauta o firma de bartending care stie sa prepare aceste cocktailuri si iti vei incanta cu siguranta oaspetii. Bonus tip: Trimite-ti invitatii acasa cu mere caramelizate. Sau asaza-le printre decoratiuni. Arata fabulos si pe deasupra se pot si consuma.
Sursa:theknot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu