miercuri, 6 februarie 2013

3! Cele mai glamuroase teme pentru nunta ta!

                                                   Mai sunt 570 zile până la nunta Noastra!

   Nunţile cu tematică au fost la modă timp de câţiva ani, dar în ultimele sezoane şi-au pierdut farmecul. În din 2012, acest trend a reinceput sa fie din nou adoptat de foarte multe cupluri.

  Deci, va fi din nou la modă să alegi o temă pentru nunta ta, temă ce se va regăsi în toate detaliile ceremoniei şi petrecerii, de la invitaţii până la mărturii sau decorul sălii de petrecere. Culorile se aleg, desigur, tot în funcţie de temă. Desigur, fiecare cuplu va putea lege propria temă, în funcţie de pasiunile comune, felul cum s-au cunoscut, etc. Dacă nu te poţi gândi la nicio temă însă, iată 3 temecare vor fi cele mai bine cotate, atat la noi cat si in strainatate!

Retro-chic

Este o temă uşor de pus în practică şi se potriveşte mănuşă unei nunţi de primăvară. Îţi trebuie o rochie de mireasă cu croială retro, accesorii asortate - umbrelă de soare, pălărie sau voaletă - şi puţină imaginaţie. Ca şi culori, poţi merge pe o combinaţie plăcută de roz cu maro, iar sala poate fi decorată cu fotografii vechi, de la nunta părinţilor voştri.


La plajă

Nuanţe de turcoaz, verde, albastru, bleumarin, câteva scoici... şi ai obţinut această tematică foarte proaspătă şi potrivită mai ales pentru nunţile de vară. 

Nunta rustică

Este o temă uşor de pus în practică la noi în ţară, având în vedere că sunt atâtea restaurante cu specific tradiţional, unde deocrul şi meniul sunt deja gata puse la punct. Nu mai trebuie decât să găseşti invitaţiile, cocardele şi mărturiile de nuntă care să se potrivească temei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu