duminică, 3 februarie 2013

Poseta miresei

            Un obiect extrem de important este poseta miresei. Teoretic, am putea renunta la ea pentru ca avem in jur tot ce ne trebuie si pentru ca ajutoarele sunt mereu in preajma. Practic insa, nici in ziua nuntii o femeie nu poate renunta la acest accesoriu. Intotfeauna gasesti ceva de pus in ea, poate niste farduri pentru un mic retus, un lipgloss, un telefon.
       Poseta miresei se alege in functie de restul tinutei, nu neaparat tinand cont doar de pantofi. Trebuie sa avem in vedere textura meterialului rochiei dar si al voalului, culoarea si respectiv alte elemente decorative.
      Bineinteles ca fiecare in parte se orienteaza catre ceva anume. Fie o poseta redusa ca dimensiuni simpla sau decorata dar care sa aiba o bretea, fie un plic sau un saculet. Orice mireasa poate purta acest accesoriu, indiferent de look-ul pe care il alege. 
      Posetele de mireasa sunt de obicei mici ca dimensiuni si usor de purtat. Pot fi confectionate din materiale precum satin sau matase si decorate cu paiete, margele, cristale, dantela, panglici, ciucurasi sau pietre pretioase. Aveti mai jos cateva modele de posete.



posete mirese posete mirese posete mirese
posete mirese posete mirese posete mirese
posete mirese posete mirese posete mirese
posete mirese posete mirese posete mirese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu