luni, 4 februarie 2013

Luna de miere în cele mai populare destinaţii

Luna de miere este cea mai frumoasă vacanţă, indiferent de destinaţie. Anul acesta însă, nimic nu se compară cu o vizită într-un paradis cum este Bora Bora, cu misterul Indiei sau romantismul...
Iată care sunt cele mai frumoase şi adorate destinaţii de către proaspeţii însurăţei în acest an, şi mai scumpe şi mai accesibile, dar cu siguranţă pentru o amintire nepreţuită.

Polinezia Franceză

Dacă ajungi în "smaraldele" Oceanului Pacific, poţi considera că ai văzut singurul paradis despre care ştim sigur că există.

Tahiti este superbă iar despre Bora Bora se spune că este insula creată de zei, astfel că mai multe cuvinte ar fi de prisos.
Drept pentru care, cele două destinaţii exotice vor fi probabil întotdeauna cele mai adorate locuri pentru luna de miere.

Nu te aştepta însă ca închirierea paradisului să fie accesibilă oricărui pământean. Un sejur de 7 nopţi costă între 1952 şi 2918 euro de persoană, adică 3904 şi respectiv 5836 euro pentru amândoi, în căsuţele bungalow laguna, la hotelul Le Meridien Bora Bora de cinci stele. Pentru supliment all inclusive mai plăteşti încă 1150 euro de persoană.

Roma

Roma, caput mundi - capitala lumii - şi oraşul lui Romeo şi Julieta va rămâne mereu seducător pentru îndrăgostiţii săi.
Mitologie, istorie, arhitectură şi fântâni magice, „Oraşul etern”, aşa cum i se mai spune, este un loc perfect pentru luna de miere.

Nu uitaţi să arunce o monedă peste umar şi una în Fontana di Trevi.

Cu mult mai accesibilă decât insulele Polineziei, un sejur de 8 zile cu mic dejun costă 3220 euro de cuplu, la Hotel Brunelleschi de patru stele.

Paris

Există locuri în care merită să ajungi măcar o dată, iar Parisul este unul dintre ele.

Romantic şi elegant, oraşul luminilor se încăpăţânează să seducă prin atmosfera lui boemă şi atracţiile sale cele mai de preţ - Tour Eiffel, Place Vendome, Notre Dame, Opera şi Champs Elysees.

Agenţia Rom Travel propune mirilor un sejur de patru zile în luna de miere la preţul de 330 de euro, cu mic dejun inclus, dar fără bilet de avion, la un hotel de patru stele cum este Hotel Terrass.

Hawaii

Îndreaptă-te spre Kolaha, pe coasta de vest a insulei, şi vei descoperi un alt paradis fascinant, cu peisaje superbe, pajişti alpine, faleze şi păduri dese răcoroase.
Plaja este una dintre cele mai extravagante locuri tropicale pentru mirii pretenţioşi şi totodată o destinaţie palpitantă pentru aventuroşii care se încumetă să meargă în craterul vulcanului Kilauea, unde Pele, zeiţa vulcanilor le dă binecuvântarea.

Şi aici luna de miere te va costa destul de mult cât să o ţii minte. Un sejur de 7 zile în arhipeleagul hawaian costă între 1356 euro şi 1825 euro, cu bilet de avion şi taxe de aeroport incluse. Oferta este calculată pentru o singură persoană, iar pachetul complet îl găseşti la agenţia Carpe Diem Travel.

India

Mistică, spirituală, captivantă, India este cu prisosinţă unul dintre cele mai interesante locuri pe care trebuie să le vezi în viaţa asta.

De la Taj Mahal, monumentul iubirii, la căsuţele plutitoare din Kerala, India îţi promite o călătorie autentică în cultura, tradiţia şi istoria ei.

De asemenea, te poţi distra pe plajele din Goa şi la ski în Manali, pentru o lună de miere completă.

India este totuşi o ţară a contrastelor, unde opulenţa maharajahilor ecplisează traiul modest al locuitorilor. Un sejur romantic şi luxuriant de 9 zile, în cele mai frumoase oraşe şi cazare în cele mai formidabile palate din lume - Palatul pe Apă, Palatul Bhawan Umaid, Palatul Vânturilor - poate ajunge şi la 16.000 sau 20.000 de euro, cu toate serviciile incluse, prin agenţia Ultramarine Travel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu