luni, 21 octombrie 2013

Accesorii de nunta: 20 de detalii de care sa nu uiti

 In agitatia si emotiile organizarii nuntii perfecte, este foarte important sa nu uiti de accesorii de nunta care sa completeze tabloul minunat in care voi doi sunteti in prim plan. Pentru a-ti face mai usoara rememorarea tuturor lucrurilor care ar trebui sa se afle pe lista ta, iti oferim si noi o lista cu accesorii de nunta: 20 de detalii de care sa nu uiti.
    Nelipsitele accesorii de nunta sunt foarte importante pentru ca organizarea nuntii voastre sa fie perfecta. Tocmai de aceea, nu trebuie sa uiti niciun detaliu care ar putea face diferenta dintre o petrecere oarecare si o petrecere de nunta reusita. Hai sa vedem care sunt cele mai importante accesorii de nunta de care sa nu uiti atunci cand iti faci lista de cumparaturi.

Accesorii de nunta: marturiile si cocardele


    Marturiile au devenit accesorii de nunta de nelipsit, asa ca vezi ce variante ai la dispozitie si alege modelul perfect pentru nunta voastra, caci invitatii vor pleca acasa cu aceasta amintire palpabila, asa ca trebuie sa fie ceva deosebit.
    Printre cele mai importante accesorii de nunta se numara cocardele cu care trebuie sa-ti intampini oaspetii si sa le daruiesti prinzandu-le in piept sau chiar legate de mana domnisoarelor. Modele sunt o sumedenie, frumoase si elegante, asa ca ai de unde sa alegi modelul care sa se potriveasca perfect preferintelor tale.

Accesorii de nunta: pernuta pentru verighete


    Verighetele le-ati cumparat, insa trebuie sa va ganditi ca ele trebuie sa fie elegant asezate pe o pernuta delicata de pe care sa le luati pentru a vi le pune pe deget unul celuilalt. Gasesti in magazinele specializate o multime de modele dintre care poti alege ceea ce vi de potriveste, asa ca nu va fi o sarcina foarte grea.

Accesorii de nunta: cosuletele pentru cocarde si flori


Elegantele cosulete sunt de nelipsit de la o nunta. Fie ca pui in ele cocardele pe care urmeaza sa le prinzi in piept invitatilor, fie ca vor purta petalele de flori ce vor fi presarate de copii in drumul vostru, acestea vor fi alegerea perfecta.

Accesorii de nunta: paharele mirilor


Invitatii trebuie invitati asa cum se cuvine, iar pentru a ciocni un pahar de sampanie prin care sa le urati bun venit, frumos ar fi ca paharele voastre sa fie cu un model special sau impodobite cu accesorii in tonul petrecerii. Puteti alege unul dintre modelele disponibile in magazine sau puteti alege sa vi le personalizati voi cu ceea ce va reprezinta.

Accesorii de nunta: carduri si panou cu numele meselor


    Presupunand ca numele familiei sau al invitatului este trecut pe plicul pentru dar si este destul de vizibil, atunci nu ramane decat sa mai aveti un card cu numarul mesei. Astfel, invitatii se vor orienta mai usor catre masa la care vor sta si nu o vor cauta prin intreg restaurantul.
    Daca aveti o nunta cu multi invitati, important ar fi ca la intrarea in restaurant sa aveti un panou cu aranjarea meselor si cu numele fiecarui invitat in dreptul mesei la care va sta. Astfel, va fi mai usor pentru toata lumea si nu se vor crea confuzii.

Accesorii de nunta: carte de oaspeti si meniuri de pus pe masa


    O alegere eleganta, care va fi pastrata ulterior ca amintire pretioasa de la nunta voastra, este cartea de oaspeti. Fiecare invitat are dreptul sa va lase un mesaj si cu siguranta vor aprecia ca le acordati o asa mare atentie.
     Din ce in ce mai des sunt cautate meniurile pe care sa fie trecute felurile de mancare ce se vor servi. Astfel, fiecare invitat va sti cu ce urmeaza sa fie rasfatat si va manca ceea ce va dori.

Accesorii de nunta: plicuri si casuta pentru dar


   Darul de nunta este nelipsit, insa elegant ar fi din partea voastra sa le oferiti invitatilor plicuri speciale pe care sa le bage apoi in casuta pentru dar. Pe acestea va fi trecut numele familiei si va fi lasat pe masa fiecarui invitat sau cuplu. 
   Un accesoriu pe care nu trebuie sa-l uitati este casuta pentru dar, in care invitatii vor putea pune plicurile cu ceea ce reprezinta cadoul lor de nunta. Puteti alege un model simplu, in culorile principale ale nuntii sau puteti alege un model mai accesorizat, colorat sau cu elemente care sa va reprezinte pe voi ca intreg.
  

Accesorii de nunta: servetele personalizate


    Nu uita ca ai posibilitatea sa personalizezi inclusiv servetelele, de la numele voastre si data nuntii si pana la imagini reprezentative. Din ce in ce mai multe cupluri aleg aceasta varianta, demonstrand ca sunt atenti pana la ultimul detaliu, oricat ar fi de marunt. In plus, preturile sunt accesibile, asa ca nu va fi o problema din acest punct de vedere.

Accesorii de nunta: aranjamente pentru masini si intrarea in restaurant


    Te-ai ocupat de aranjamentele ce vor impodobi sala in care va avea loc petrecerea de nunta, insa te-ai gandit si la cele ce vor accesoriza masinile invitatilor si, cel mai imprtant, masina in care vor fi mirii? Nu uita de acest detaliu si nu uita sa rogi pe cineva de incredere sa se ocupe de el.
    Intrarea este foarte importanta pentru a crea o prima impresie buna, asa ca nu trebuie sa uiti de acest detaliu. Daca se ocupa restaurantul de acest aspect, atunci asigura-te ca aranjamentul va fi pe placul tau. Daca trebuie sa te ocupi singura de aranjarea arcadei de la intrare, atunci gandeste-te bine cu ce model vrei sa-ti impresionezi invitatii si nu ezita sa-l pui in aplicare.

Accesorii de nunta: artificii si figurine pentru tort


    Pentru o intrare spectaculoasa a tortului sunt recomandate artificiile speciale care sa lumineze in varful lui. Nu uita de aceste detalii care pot acorda momentului o mai mare stralucire si grandoare.
    Unui tort de nunta ii sta bine cu delicatele figurine ce reprezinta mirii, asezate cu grija pe tortul vostru. Fie ca alegi clasicele modele cu mire si mireasa care stau ca intr-un tablou de nunta, fie ca iti doresti doua figurine mai conconformiste, acestea nu trebuie uitate.

Accesorii de nunta: detalii pentru taierea tortului


    Momentul taierii tortului este unul de importanta majora, asa ca toti ochii vor fi atintiti catre el. Chiar daca restaurantul va pune la dispozitie un cutit special pentru tort si tot ce va trebuie, ar fi frumos sa va cumparati propriul set pe care il puteti folosi apoi in casa voastra. Cu siguranta va dobandi o valoare sentimentala pe care n-o veti uita niciodata.
    Pentru ca tortul de nunta va fi in atentia tuturor, nu trebuie sa neglijati fata de masa pe care acesta va fi asezat. O culoare alba, cu broderii delicate, va pune in valoare in mod sigur intreaga opera de arta a cofetarilor.

Accesorii de nunta: efectele speciale pentru dansul mirilor


    Fie ca vorbim despre vulcani de artificii, de asa numitul „fum" sau gheata carbonica, de jocuri de lumini sau de baloane de sapun, orice este binevenit pentru a crea o atmosfera de poveste in momentul dansului mirilor. Aceste detalii nu trebuie uitate, pentru ca acest moment este cel care deschide seara si trebuie sa fie cu adevarat spectaculos.

Accesorii de nunta: jartiera


    Daca vrei sa respecti traditia care spune ca mirele trebuie sa scoata jartiera miresei pentru a fi apoi aruncata, atunci chiar nu trebuie sa uiti de acest detaliu. Cauta din timp mai multe modele si alege-l pe cel care iti place cel mai mult.
    Acum, ca ai trecut in revista si cele mai importante 20 de detalii de care risti sa uiti in organizarea nuntii perfecte, nu-ti ramane decat sa te ocupi de ele, asa ca iti dorim mult succes si... Casa de Piatra! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu