joi, 17 octombrie 2013

INVITATIILE de NUNTA

Invitatiile de nunta reprezinta prima carte de vizita a evenimentului. Invitatiile pe care Dumneavoastra le oferiti, indica foarte multe celor care le primesc - ele ofera indicii despre stilul nuntii pe care o veti avea.
Astfel, daca va doriti o nunta romantica invitatia poate fi imprimata cu delicate flori sau inimioare, tiparita cu auriu iar la sfarsit chiar discret parfumata.

O nunta fastuoasa se anunta cu surle si trambite printr-o invitatie tiparita pe hartie de calitate, cu scris in relief si se poate oferi asemenea edictelor regale rulate in sul, prinse cu o eleganta panglica.

O nunta mai putin formala ingaduie o invitatie pe masura – clasica, ori comica, completata cu un text pe masura. O nunta moderna, neconventionala poate fi anuntata printr-o invitatie-joc, una ce da impresia ca ar fi fost desenata de un copil prin reprezentari grafice tip caricatura si colorate viu. Din zecile de invitatii de nunta pe care le veti gasi la sediul agentiei noastre suntem siguri ca veti gasi una potrivita stilului nuntii Dumneavoastra dar si personalitatii cuplului. 

Textul invitatiei este de asemenea, extrem de important. In functie de modelul si stilul invitatiei alese acesta poate fi: scurt continand strict informatiile necesare, mai lung, in cazul unei invitatii mai spatioase, un text cu caracter oficial sau din contra, unul in forma haioasa. Daca transmiteti invitatii unor persoane straine tipariti-le in limba respectiva.

Evitati sa lansati o invitatie prin mail, fax sau prin telefon si este bine ca acestea sa fie inmanate personal acolo unde se poate sau daca nu, introduceti-le intr-un alt plic decat acel al invitatiei si expediati-le prin posta.
Acestea se transmit cu o luna, o luna si jumatate inainte de eveniment sau poate chiar cu doua luni daca nunta are loc vara astfel incat invitatii sa-si poata planifica vacanta tinand cont si de nunta Dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu