luni, 21 octombrie 2013

VERIGHETE Furrer-Jacot

Casatoria nu este o afacere, ci un proces – sau, mai bine zis, o calatorie. Spiritul acestei importante calatorii prin timp are la baza parteneriatul dintre doi oameni.

Acestia sunt insotiti de bijuterii, iar Furrer-Jacot este un nume care, prin traditie, este legat de aceste minunate si pretioase simboluri ale casatoriei. Un pas important pentru Furrer Jacot l-a constituit lansarea colectiei „Ringdividuell”, un concept nou, bazat pe un sistem modular, care ofera posibilitatea fiecarui cuplu de a-si vedea implinite dorintele pana in cele mai mici detalii. Inelul este proiectat in cinci pasi, lasand loc libertatii de creativitate, in care preferintele personale se pot pune in practica fara nicio dificultate. Imaginile va vor convinge ca acesti cinci pasi simpli fac totul posibil!

Casatoria nu este o afacere, ci un proces – sau, mai bine zis, o calatorie. Spiritul acestei importante calatorii prin timp are la baza parteneriatul dintre doi oameni. Acestia sunt insotiti de bijuterii, iar Furrer-Jacot este un nume care, prin traditie, este legat de aceste minunate si pretioase simboluri ale casatoriei.

Un pas important pentru Furrer Jacot l-a constituit lansarea colectiei „Ringdividuell”, un concept nou, bazat pe un sistem modular, care ofera posibilitatea fiecarui cuplu de a-si vedea implinite dorintele pana in cele mai mici detalii. Inelul este proiectat in cinci pasi, lasand loc libertatii de creativitate, in care preferintele personale se pot pune in practica fara nicio dificultate. Imaginile va vor convinge ca acesti cinci pasi simpli fac totul posibil!


Taguri: Furrer Jacot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu