marți, 14 octombrie 2014

Coliere de mireasa

De la modele vintage, modele cu perle, la cele inspirate din basme pana la pandantive chic, te vei indragosti de superbele modele ce te vor face sa te simti ca un star in ziua cea mare.
    
Perioada excelenta pentru a incepe sa iti cauti accesoriile este dupa ce ti-ai gasit rochia de mireasa. In acest fel, poti alege o podoaba care sa se potriveasca mai mult cu rochia. Este mult mai indicat sa iti alegi bijuteriile mai tarziu, pentru a nu fi nevoita sa cauti rochia in functie de modelele alese, ci invers. 
    
De inspiratie vintage sau cu perle, accesoriile completeaza o tinuta, iar rochia de mireasa nu face exceptie.
    
Pandantivele de inspiratie vintage aduc aminte de epoci de mult trecute, cand eleganta si gratia erau definitorii pentru stilul oricarei femei.
    
Stilul anilor '20 de inspiratie Art Deco imbina gratia cu eleganta dramatica. De obicei aceste coliere se potrivesc cu un V-neck la rochia de mireasa.
    
Anii '40 aduc o schimbare in stil, dar eleganta ramane in continuare definitorie. Acum, colierele sunt mai simple si sunt centrate pe linia gatului si mai putin spre decolteu.
    
Catre anii '50 stilul acesoriilor urmeaza aceeasi linie a gatului, dar cu perle si alte aplicatii ce infrumuseteaza orice accesoriu.
    
Sursa:glitzysecrets.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu