joi, 16 octombrie 2014

Trucuri pentru miresele care poarta ochelari

Exista multe femei care poarta ochelari de vedere permanenti. O nunta, cu toate acestea, nu este doar o zi ca oricare si chiar si viitoarelor mirese, carora le sta foarte bine cu ochelari, se intreaba daca ar trebui sa ii poarte la nunta lor. Pentru a fi sigura de solutia care te face sa te simti cea mai frumoasa mireasa, iata cateva sfaturi pentru miresele care poarta ochelari.  

Lentilele de contact versus ochelarii de vedere

Prima si cea mai populara optiune este sa optezi pentru lentile de contact. Insa ai in vedere sa le porti macar o luna de zile inainte de nunta. In tot acest timp vei putea sa prinzi experienta in a le pune la ochi si a le scoate fara prea mult efort, ochiul se obisnuieste cu prezenta lor si de asemenea, nu vei fi stresata ca le poti pierde.

Ochelarii la sedinta foto de nunta pot fi un impediment

Un alt motiv pentru a purta lentile de contact pentru ceremonia de nunta este ca nu va trebui sa iti faci griji despre fenomenul de orbire care apare de la fotografierea cu blit. Sunt destul de multe mirese care se tem ca ochelarii lor va distrage atentia de la rochie in fotografiile de nunta. Chiar daca ai optat sa porti ochelarii la nunta nu ezita sa ii scoti macar la sesiunea foto. Nu uita ca acestea vor alcatui albumul de nunta pentru zeci de ani de acum incolo.


Poarta ochelarii la cununia civila

A renuntat la ochelari pentru sedinta foto
 

Ochelarii de citit in posetuta de mireasa

In cazul in care mireasa are nevoie doar de ochelari pentru citit, ii poate tine in posetuta de mireasa. Nu ai nevoie de ei decat la cununia civila cand semnezi actele de oficiere a casatoriei. La cununia religiasa nu este nevoie sa citesti si nici sa scrii nimic, cu atat mai putin la restaurant.

Rame pentru ochelari accesorizate cu rochia si bijuteriile de mireasa

Pentru acele mirese care nu pot tolera lentilele de contact sau simt ca renuntarea la ochelari pentru o zi este prea falsa sau prea chinuitoare pentru ochi, exista cateva modalitati de a-si face ochelari lor speciali. Cu cateva luni inainte de nunta, alege rame noi care completeaza stilul ales pentru de rochia si bijuteriile de mireasa. In general, ramele mai subtire si discrete sunt o optiune finuta pentru o mireasa purtatoare de ochealri de vedere. Alege ochelarii care se potrivesc bine cu bijuterii e de nunta sau invers. Cu alte cuvinte, bijuteriile de argint merg cu rame de argint sau alege rame de aur pentru a purta bijuterii de mireasa cu aur.
Indiferent de solutia aleasa tot ce este important este sa te simti bine in pielea ta in ziua nuntii tale. Doar stii ca logodnicul tau te iubeste asa cum esti tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu