miercuri, 22 octombrie 2014

Rochii de mireasa must-have in aceasta toamna

Cum arata mireasa toamnei ? Probabil, daca esti una dintre ele, stii deja, insa daca vrei sa te informezi cu privire la ce propuneri noi de sezon exista, fii la curent cu cele mai noi tendinte in ceea ce priveste rochiile de mireasa.

Se poarta trena!


Rochiile cu trena, au fost si vor ramane intotdeauna modele de referinta in domeniul rochiilor de mireasa. Trena confera un plus de eleganta si rafinament si se potriveste oricarei tematici de nunta. Poti fi sigura ca purtand un model de rochie de miresa cu trena, vei fi in tendintele toamnei. Opteaza pentru modele cu fusa ampla si trena, sau pentru cele tip sirena dar care au in componenta lor trena.
In functie de ce te avantajeaza, vei alege si modelul. Croiul rochiei de mireasa este foarte important, de accea trebuie sa te asiguri ca iti vine bine in totalitate. In ceea ce priveste modelul cu trena, cele care opteaza pentru el se pot considera norocoase, deoarece exista o gama variate de modele menite sa satisfaca gusturile chiar si celor mai pretentioase mirese.

 
Isa`dorable
 
Isa`dorable

Un strop de culoare!


Toamna iti prezinta un spectacol de culoare, un spectacol de nuante artistic imbinate. Caramiziu, argintiu, galben, culorile pamantului, nuante de maro, toate acestea sunt vedetele sezonului. Imprumuta din cromatica toamnei si personalizeaza-ti rochia de mireasa cu mici accente de culoare.

Daca vrei ca modelul sa se inscrie in sfera clasicului, adauga detalii discrete in nuante colorate. Iti vor conferi un plus de originalitate iar in in acelasi timp vor fi si foarte chic. Mireasa toamnei este, asadar, una vesela si jucausa!

 
Isa`dorable
 
Isa`dorable

Rochii complicate pentru mirese unice!


Rochiile de mireasa cu un design elaborat, sunt cu siguranta printre piesele must-have ale toamnei. Imbinari de materiale, forme, accente, detalii si taieturi, toate acestea surprind si atrag incontestabil privirile. Rochiile spectaculoase nu au cum sa nu fie dorite de miresele toamnei.

Opteaza pentru modelele bine croite, insa care aduc un plus de noutate, care surprind prin ceva anume. Nu te sfii sa imbraci o rochie de mireasa cu un croi complex! Daca vei gasi modelul care te avantajeza si care te reprezinta, sigur vei radia si vei fi cea mai fericita mireasa.

  
Bien Savvy
 
Bien Savvy

Modelele tip bandaj


Rochiile bandage au castigat teren in ultima perioada si se pare ca toamna aceasta este apogeul lor. Foarte stranse, din materiale care iti scot in evidenta formele, ele se afla din ce in ce mai mult pe lista viitoarelor mirese. Modelele variaza, de la cele care imbina texturi diverse, pana la cele care reunsesc detalii multiple.
Croiul bandage iti subliniaza puternic talia si soldurile si oricat de greu de crezut ar parea la prima vedere, ele avantajeaza si femeile ce nu au tocmai o silueta perfecta. Daca este bine aleasa, rochia iti sculpteza silueta, iar tu te vei putea bucura de noile forme.

 
Bien Savvy
 
Bien Savvy

Bolerouri fantezie


Avand in vedere ca vorbim despre rochii de mireasa pentru toamna, atunci trebuie luata in calcul si vremea. Bolero-ul este un accesoriu demn de luat in considerare atunci cand vorbim de nuntile ce se desfasoara toamna. Opteaza pentru cele din materiale fine, ce completeaza designul rochiei. Ai grija ca alegerea sa fie una potrivita, astfel incat sa nu creeze senzatia ca cele doua piese sunt diferite.

Exista rochii ce au in componenta lor bolero-uri detasabile, sau exista modele separate, pe care le alegi tu. In functie de ceea ce iti trebuie, alege un model adecvat. Ce trebuie sa stii, este ca toamna aceasta bolerourile se poarta sub orice forma, cu orice design, accesorizate cu cele mai nastrusnice detalii.

  
Rosa Clara
 
Rosa Clara

Mireasa toamnei este cu siguranta una stilata, la curent cu noile tendinte si care stie sa aleaga rochia care i se potriveste cel mai bine.


Sursa: Livia Nica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu