vineri, 17 octombrie 2014

PANTOFI DE MIREASA LA COMANDA

Ce inseamna, de fapt, pantofi de mireasa la comanda? Exista multi producatori si furnizori care au o paleta extrem de larga de produse. Insa ofera clientelor si aceasta posibilitate, de a-si face pantofii pe comanda. Este simplu: ai o idee in minte sau poate te-ai inspirat dintr-o revista de moda, iar pe baza acestui model, te duci la un producator si ii explici ce iti doresti mai exact; el se va ocupa de design-ul pantofilor tai de mireasa, conform instructiunilor date de tine.

Cum functioneaza principiul? Selectezi un stil de pantofi de baza; selectezi culoarea sau paleta de culori care sa se regaseasca pe pantofi; selectezi ornamentele sau podoabele care iti plac cel mai mult si care vrei sa iti infrumuseteze pantofii; ii spui producatorului tau alte detalii pe care ai vrea sa le includa in designul pantofilor de mireasa la comanda, astfel incat sa isi faca o idee cat mai clara despre perechea visurilor tale.

Daca ai piciorul prea mic sau prea mare, solutia sunt pantofii de mireasa la comanda

Orice mireasa sau viitoare mireasa se confrunta, la un moment dat, cu un obstacol in ceea ce priveste incaltaminte: este foarte greu sa isi gaseasca pantofii perfecti, mai ales daca are o masura prea mica (32, 33) sau prea mare (42, 43) la picior. Furnizorii nostri iti ofera posibilitatea de a-ti comanda pantofii exact asa cum ii doresti.
De exemplu, vei vedea - daca vei intra pe site-urile sau pe paginile lor de Facebook - ca la cele mai multe modele de pantofi se pot face modificari, la comanda; prin urmare, poti schimba culoarea (alegi alta dintr-o paleta larga de nuante), poti schimba materialul din care sunt facuti pantofii (piele box/intoarsa/lac/sidefata, satin, dantela sau alte materiale), poti schimba accesoriile care impodobesc incaltamintea (fundite, strasuri, dantele aplicate, barete sau panglici) sau poti schimba decupajele (cu sau fara decupaj).
De asemenea, in functie de gradul de confort pe care ti-l doresti, poti sa schimbi tocul si talpa, astfel incat sa pastrezi partea superioara a unui model de pantofi care iti place (zona care imbraca piciorul) si sa adaugi un toc mai mic sau mai inalt. Mai jos iti prezentam o galerie foto cu 20 de modele de pantofi de mireasa la comanda, insotite de preturi.


Pantofi mireasa San Patrick, www.sposadelamore.ro

Pantofi de mireasa - model Mary, www.sposadelamore.ro; pantofi realizati la comanda, manual, din piele

Pantofi de mireasa - model Milano, www.sposadelamore.ro; pantofi realizati la comanda, manual, din piele,

Pantofi de mireasa - model Melisa, www.sposadelamore.ro; pantofi realizati la comanda, manual, din piele

Pantofi de mireasa - model Annais, www.sposadelamore.ro; pantofi realizati la comanda, manual, din piele

Incaltaminte din piele la comanda, Pantofi Mirese si Miresici

Pantofi Mirese si Miresici

Pantofi Mirese si Miresici

Pantofi Mirese si Miresici

Pantofi Mirese si Miresici

Pantofi Mireasa, www.viflor.ro

Pantofi Mireasa, www.viflor.ro

Pantofi Mireasa, www.viflor.ro

Pantofi Mireasa, www.viflor.ro

Pantofi Mireasa, www.viflor.ro

Pantofi de mireasa Stefana Shoes, www.pantofistefana.ro, pret: 545 lei

Pantofi de mireasa Stefana Shoes, www.pantofistefana.ro , pret: 390 lei

Pantofi de mireasa Stefana Shoes, www.pantofistefana.ro , pret: 410 lei

Pantofi de mireasa Stefana Shoes, www.pantofistefana.ro , pret: 350 lei

Pantofi de mireasa Stefana Shoes, www.pantofistefana.ro , pret: 410 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu