sâmbătă, 14 decembrie 2013

NUNTA LA PALAT

Palate, castele, sali regale...

Desi este este visul oricarei fetite in copilarie, aceste locuri, pe langa faptul ca sunt foarte costisitoare si destul de greu de gasit, consituie o zona exclusivista. Nu te gandi ca o nunta organizata aici este simpla! Efortul este poate dublu fata de alte restaurante. In primul rand, tine cont de faptul ca tot ceea ce aduci aici trebuie sa aiba legatura si sa fie de foarte buna calitate.

 Inclusiv tinuta ta! Asadar, trebuie sa te ridici la asteptari. Nu stim cati dintre invitatii tai vor stii sa aprecieze, insa daca ai un "public" mai select, atunci da-i bice si cauta-ti rochia de mireasa ideala! Daca vrei sa te incadrezi direct in peisaj, atunci opteaza pentru rochia de mireasa tip victorian. Adica tafta sau satin, model infoiat, dar nu ca cel de printesa, obligatoriu trena, maneci cel putin scurte, manusi cu degete si decolteu decent.

 Culoarea poate fi de la alb pana la ivory sau argintiu. Un element obligatoiu il consitituie voalul mai lung decat trena rochiei, diadema sau coronita care, de obicei, trebuie sa fie masiva si pantofii inchisi. Nu uita de dres! Parul nu cred ca trebuie sa iti mai spun, dar trebuie coafat in coc, coafura specifica reginelor. Bijuteriile pot avea pietre masive, insa si pretioase. Nu se cade sa te afisezi cu kitsch-uri. Daca nu iti permiti, mai bine renunta la ele.

 Daca totusi acest tip de rochie nu ti se potriveste, poti incerca orice fel de rochie de printesa, dar conditia este sa pastrezi linia. Sunt permise si rochiile usor umflate, adica cele care cad pe langa corp, insa din dantela brodata. In nici un caz, nu te prezenta in rochie scurta, sirena sau transparenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu