vineri, 6 decembrie 2013

DILEMA: VOALUL TRADITIONAL vs. CORONITA MODERNA

In ultima vreme, din ce in ce mai multe mirese aleg sa renunte la anumite elemente traditionale din tinuta. Daca totul a inceput cu rochia, care in trecut parea de neimaginat sa fie de alta culoare decat alba, acum s-a ajuns si la voal.

Iata care ar fi cele mai interesante modele, in functie de coafura pe care hotarati sa o abordati:


 
   1. Coronita medie - Aceasta are in general pana la 3 centimetri latime si o gasiti intr-o varianta larga de modele. Puteti opta pentru o coronita fantezie, florala sau cu diverse figuri geometrice. O astfel de coronita se potriveste mai ales mireselor ce aleg pentru ziua nuntii un updo, pentru ca este relativ simpla si intregeste aspectul delicat si elegant al coafurii.

 
   2. Coronita moderna - Cele mai noi tipuri de coronite s-au indepartat putin de conceptul de baza. Acestea sunt formate de fapt din mai multe coronite simple, accesorizate cu diverse elemente si ii ofera miresei un look special, amintind oarecum de coronitele printeselor din povesti. Dat fiind faptul ca acestea au un design aparte, pot fi purtate la orice tip de coafura, fie ca alegeti sa va lasati parul liber sau sa-l strangeti.

 
   3. Coronita lata - Se prezinta sub aceleasi forme florale sau geometrice ca si celelalte coronite, numai ca latimea acesteia poate ajunge pana la 10 centimetri. In general o astfel de coronita va atrage privirile tuturor asupra ei, asa ca este bine sa nu exagerati cu coafura, putand opta in acest caz si pentru o coada simpla, intr-o parte.

 
   4. Coronita minimalista - Se numara printre ultimele tipuri de coronite aparute pe piata si se bucura de un real succes, datorita varietatii gamei de culori in care poate fi gasita. Chiar daca alegeti o rochie alba, o astfel de coronita - aurie, rosie, bleu - poate fi pata de culoare de care tinuta dumneavoastra are nevoie. In plus, arata perfect asortata unor bucle mari, intr-o coafura lejera.

 
   5. Coronita textila - Daca la inceput, dupa cum ii spune si numele, aceasta era confectionata din material textil, o data cu trecerea anilor pe piata au aparut diferite modele, care mai de care mai accesorizate cu cristale sau chiar pietre semipretioase, care sa-i ofere viitoarei mirese eleganta, rafinament si un aer cat mai chic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu