marți, 18 februarie 2014

10 variante de texte pentru invitatiile de nunta

E adevarat, unii oameni prefera sa-si personalizeze textele de pe invitatiile de nunta, venind cu idei cat mai originale si interesante...dar e la fel de adevarat ca nu toti suntem atat de inspirati. Pentru a veni in ajutorul tau, m-am gandit azi sa iti propun 10 variante de texte pentru invitatiile de nunta, texte pe care sa le folosesti si tu sau din care sa te inspiri doar. Iata care ar fi acestea:





1. Victor si Oana - Am hotarat sa ne unim vietile si suntem fericiti sa va anuntam:
Vom spune "Da" la Primaria din Pitesti , luni, 12 iulie, orele 12,00. Ne vom reintalni apoi la Restaurantul Casa Verde la orele 18,00 pentru a sarbatori acest eveniment atat de asteptat!


2. Dragostea este un lucru simplu si profound. Este un fapt de viata, nu o iluzie.
Ion si Ana Ionescu - Ilie si Maria Popescu va invita sa luati parte la celebrarea casatoriei copiilor lor Mihaela si Cristi in data de 15 iulie 2009. Cununia religioasa se va oficia la Biserica Sf. Andrei la ora 11.00, iar masa si felicitarile vor avea loc la Restaurantul Roma la ora 18.00. Le vor fi alaturi nasii: Benea Emil si Roxana. Va asteptam cu drag!


3. Pentru ca s-au hotarat sa devina oameni seriosi, Mirabela si Cosmin se logodesc spre bucuria familiilor: Sorina si Vasile - Viorica si Gheorghe Socaciu. Daca nu credeti, veniti sa va convingeti si sa petreceti alaturi de ei pe data de 19.08.2009 la Sala de Nunti din localitatea Breaza, de la orele 19:00. Va asteptam cu drag!


4. Credeam ca noua nu ni se va intampla, si totusi...noi, Anda si Valentin, ne casatorim.
Va invitam cu drag sa ne fiti alaturi in data de 18 august. Receptia va avea loc la Restaurantul Madrigal, ora 14. Familia Popescu si Familia Radu.


5. Un baiat a intalnit o fata... Pentru a afla continuarea povestirii va invitam sa participati in data de 17 mai 2009, ora 14:20 la Biserica Renasterea din strada Sperantei numarul 11, la celebrarea casatoriei dintre Ioana si Valentin. Receptia va avea loc la Restaurantul Madrigal, ora 16:00. Fam. Toader si Fam.Popescu


6. Noi, cei mai fericiti - Geanina si Cristi - Cu dragoste, intelegere si respect vom depune Juramantul de Credinta in ziua de 5 Octombrie 2009 in fata si spre multumirea parintilor si nasilor. Ceremonia religioasa se va oficia la Biserica Domnitei. Seara va continua intre sampanie si tort la Restaurant Bucovina, ora 18 00. Va asteptam cu drag!


7. Bogdan si Andreea am ales ziua de 7 septembrie 2009 ca ziua in care sa ne unim sufletele si inimile pentru totdeauna cu iubire. Impreuna cu cei care ne-au vazut primii pasi Mihai si Alexandra Popa si Razvan si Stefana Stoica si cu cei care ne vor sta alaturi de acum inainte Mihai si Sandra Petcu va invitam sa luati parte la sarbatoarea fericirii noastre incepand cu orele 16.30 la Primaria Sectorului 2, orele 18.00 la Catedrala Mehala, iar apoi de la orele 19.30 pana dimineata la Restaurant Stadion. Va asteptam cu tot sufletul si va rugam sa confirmati participarea pana in 15 august 2009.


8. Doua inimi, o singura dragoste, Doua promisiuni, un legamant, Doua vieti devin una.
Alina si Mircea - Doua familii Popescu si Vasile, va invita sa luati parte la sarbatoarea nasterii unei noi familii. Evenimentul va avea loc la Biserica Elefterie incepand cu orele 11.

9. "chiar daca as avea toata credinta asa incat sa mut si muntii...si nu as avea dragoste, nu sunt nimic." Unul fara altul suntem fara rost, dar impreuna, Georgiana si Octavian, doi straini hoinari prin Univers vom da sens si valoare cuvantului dragoste. Vom imparti zambete si stropi de fericire alaturi de parintii Constanta si Gheorghe - Valeria si Octavian. Iar cu ingerii deasupra noastra vom primi binecuvantarea nasilor Claudia si Cristi Bold. In prima zi a vietii noastre impreuna zi care va fi mai frumoasa daca voi, cei dragi, veti accepta invitatia noastra si va veti bucura impreuna cu noi. Vom primi binecuvantarea Cerului la ora 12:00, in cadrul Bisericii "Sf. Nicolae" dupa care vom sarbatori bucuria la restaurantul "Belvedere" incepand cu ora 14:00


10. A fost dragoste la prima vedereA fost un vis implinitAcum pornim impreuna pe acelasi drum. Olga si Attila ne unim destinele duminica, 22 Aprilie 2009 la Biserica Sf. Mihail din Brasov, orele 15,00 si va invitam la cina gastronomica, bahica si muzicala la Casa Alba, la orele 19,00. Va asteptam!







By Karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu