marți, 18 februarie 2014

Cele mai frumoase bijuterii de mireasa - tendinte 2014

Te casatoresti anul acesta, dar inca nu stii ce accesorii sa alegi pentru ziua cea mare? Cu o piata atat de diversificata in materie de bijuterii de mireasa, nici nu-i de mirare ca ti se pare dificila aceasta alegere: bratari, coliere, cercei, diamante sau pietre pretioase colorate - toate aceastea fac parte dintr-un univers mereu in schimbare. 
Industria bijuteriilor de mireasa nu se rezuma doar la inele si verighete - asta este evident. Si este normal sa iti doresti sa fii informata in privinta trendurilor de anul acesta. Ce se poarta? Ce nu se mai poarta? Ce este nou? Ce a mai aparut peste hotare? Sunt doar cateva intrebari care pot aparea in mintea unei viitoare mirese. Prin urmare, vom incerca sa iti oferim cateva raspunsuri, punand accentul pe partea vizuala, prezentadu-ti cele mai frumoase bijuterii de mireasa.
Un studiu* efectuat de site-ul TheKnot.com in 2013 - intitulatEngagement & Jewelry Study - a constatat ca 81% dintre miresele intervievate au cumparat cateva bijuterii de mireasa aditionale (pe langa inelul de logodna si verigheta) pentru ziua cea mare. In topul listei de bijuterii aditionale au fost cerceii: 67% dintre femeile chestionate au cumparat o pereche noua de cercei pe care au purtat-o in momentul in care au spus "DA".
Colierele, bratarile, bijuteriile pentru par si tiarele/diademele au fost, de asemenea, foarte populare printre alegerile facute de mirese - in aceasta ordine, potrivit studiului. (*sursa)

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Influente de pe marele ecran

Presa de specialitate a adus in centrul atentiei pelicula "Marele Gatsby", care a reprezentat o mare influenta pentru nuntile de anul acesta. Iata cateva tendinte in materie de bijuterii si accesorii inspirate din filmul "Marele Gatsby", pentru 2014: bijuteriile de familie (mostenire de familie) reprezinta o revenire pe scena industriei de bijuterii de mireasa, potrivit blogurilor americane.
  
Pietrele pretioase colorate, cerceii drop (in forma unei picaturi/lacrimi), cerceii cu perle adunate ciorchine si orice accesorii sau bratari vintage (sau cu aspect vintage) sunt la moda in 2014 nu doar pentru ca sunt superbe, dar si pentru ca se incadreaza perfect cu temele nuntilor de anul acesta - impunatoare, dramatice, luxoase si elegante.
Daca esti suficient de norocoasa pentru a avea bijuterii pretioase in familia ta, transmise din generatie in generatie, pentru tine acest trend va fi destul de usor de urmat si de respectat. Insa nu ai de ce sa iti faci griji daca nu ai bijuterii vintage in familie, deoarece aceasta nu este singura tendinta care iese la iveala in 2014 in materie de bijuterii de mireasa.

bratara - foto: pinterest.com

bratara - foto: pinterest.com

Bijuterii supradimensionate pentru mirese

In 2014, cele mai frumoase bijuterii de mireasa includ modele in culori puternice, vibrante; modele masive si elegante, care te vor scoate din anonimat. Insa poti alege si culori calde, pastelate, iar daca tii la traditii si vrei sa ai neaparat "ceva albastru" asupra ta in ziua nuntii, poti alege o bijuteri cu pietre colorate.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com
   
Un alt trend care iese la iveala anul acesta este legat de dimensiunile bijuteriilor; in 2014 se poarta bijuterii maxi, cat mai mari, supradimensionate. Pana acum, am fost obisnuite sa ne gandim ca look-ul miresei trebuie sa fie minimalist si cat mai simplu cu putinta.

bratara

colier si cercei

Femeile, cu toate acestea, s-au schimbat foarte mult de-a lungul anilor, iar miresele de astazi isi pot permite sa fie un pic mai extravagante, sa fie in centrul atentiei cu un anumit detaliu - acest detaliu le poate da tonul pentru a fi un pic mai interesante si, de asemenea, le poate ajuta sa obtina un look si mai clasic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu