luni, 17 februarie 2014

Candy bar 2014

Candy bar-ul devine de nelipsit, fiind un element central al petrecerilor, un loc unde oamenii se aduna si socializeaza, savurand ceva dulce. Tu stii care sunt tendintele, preturile si temele cele mai populare pentru nuntile din 2014?

Candy bar tematic pentru nunta: AJ Sweet Corner

"AJ Sweet Corner a inceput ca un hobby, o placere de a "bucatari" si de a face dulciuri frumoase, estetice. Primul eveniment a fost botezul Anastasiei, fetita partenerei mele Alexandra. A fost un candy bar la care am lucrat cu multa multa dragoste si dedicare. Apoi am realizat candy bar-uri pentru prieteni (asa e la inceput... primii tai clienti sunt chiar prietenii tai) si asa a pornit in mod oficial AJ Sweet Corner, care, foarte curand, va implini un an. Astfel, nu suntem foarte batrani, dar suntem experimentati! :) 
Alexandra si Ioana
Ioana Pintea (25 ani) si Alexandra Babeanu (25 ani), fondatoare
AJ Sweet Corner Bucuresti
Pagina de Facebook 
Am avut evenimente variate, in locatii variate si cu clienti cat se poate de diferiti si a fost intotdeauna o placere sa creem pentru ei un "centru de interes" al petrecerii, locul unde, spre deliciul nostru, incepe practic socializarea din cadrul acelui eveniment.
Cat despre muze, nu as putea spune ca am fost inspirata de o anumita persoana, ci mai degraba de imagini, de poze ale dulciurilor americane care sincer, arata minunat. Intotdeauna mi-au placut dulciurile colorate si ma bucur foarte mult ca pot realiza deserturi frumoase, dar si gustoase, cu ingrediente de calitate - o combinatie perfecta intre aspect si gustul <>". (Ioana Pintea)

Candy bar tematic pentru nunta: Grace Couture Cakes

Grace Couture Cakes  Alina Sudriu (30 ani), fondator
Grace Couture Cakes Bucuresti
Pagina de Facebook
www.gracecc.ro
"Am lansat Grace Couture Cakes in urma cu un an de zile, la putin timp dupa nasterea fetitei mele, Ana Grace, deci as putea spune ca ea a fost muza initiala. Ne inspira insa toti clientii care ne trec pragul, povestile lor de iubire, emotia momentelor speciale din viata lor si ne bucuram ca putem lua parte la celebrarea acestora."
 

Candy bar tematic pentru nunta: Star Events

Valentina Pandia (38 ani), Manager
Star Events Craiova
Pagina de Facebook
www.starevents.ro

"Primul candy bar a fost realizat in 2011, la un botez. A fost o propunere de-a mea pentru o mamica, care a imbratisat cu mare deschidere ideea. Personajele din desene animate s-au regasit atunci in candy bar-ul meu."
Star Events


Tendinte 2014 pentru candy bar la nunta: sfatul specialistilor

Ioana: "Nu as putea spune ca exista o tendinta anume pentru anul 2014, dat fiind faptul ca fiecare candy-bar este diferit, abordeaza tematici noi, culori noi, etc. Totusi, din ce in ce mai multa lume apreciaza foarte mult un candy-bar cu cat mai multe produse "home made", astfel incat, poate tendinta este aceea a produselor frumoase din punct de vedere estetic si desigur "home made".
Sweet Red Love - candy bar realizat de AJ Sweet Corner
Sweet Red Love - candy bar realizat de AJ Sweet Corner
Alina: "In 2014 continua trendul rustic de anul trecut, cu suporturi din lemn natur, dulciuri fara coloranti, precum si naked cakes - torturi si prajituri fara glazura. Este un stil simplu, elegant care noua ne este foarte drag. In plus, 2014 aduce nuante metalice (auriu si argintiu in cromatica de candy bar) si suporturi din cristal - un stil glamour. Pe langa acestea, revine moda dulciurilor romantice, delicate, invelite in frisca naturala."
Candy bar realizat de Grace Couture Cakes
Candy bar realizat de Grace Couture Cakes
Valentina: "In 2014 se poarta tot ce este glamour, auriu, fabulos - aceste tendinte pastrandu-se si la candy bar-uri. Ca si teme principale sunt "The Great Gatsby", vintage, culori pastel, dar si culori puternice - Radiant Orchid, Sangria, Royal Blue".
Candy bar realizat de Star Events
Candy bar realizat de Star Events


Preturi candy bar pentru petreceri

Ioana: "Un pachet minim include cupcakes, cake-pops, biscuiti cu unt decorati cu royal icing, marshmallow-pops si mini chesecakes. Produsele mentionate, suficiente pentru 50-60 de persoane, au un pret incepand de la aproximativ 600 lei".
Candy bar
Candy bar "pink" - AJ Sweet Corner
Alina: "Cel mai mic candy bar pe care il amenajam este dedicat evenimentelor de 40-50 de persoane. Acesta include un mix de dulciuri rafinate: macarons, cupcakes, cake pops, acadele, tarte cu fructe, trufe, mousse au chocolat, panacotta cu fructe. Fiecare comanda Grace Couture Cakes incepe cu o intalnire de consultanta si degustare, astfel incat clientii au libertatea de a adapta mixul propus de noi in functie de preferintele lor, atat din punct de vedere al aromelor, cat si al designului. Pretul unui astfel de candy bar este de 220 euro plus TVA.
Cotatia de candy bar include:
1. Degustarea gratuita a produselor, la sediul nostru si consultant gratuita.
2. Un mix de dulciuri marca Grace Couture Cakes, special conceput pentru numarul de invitati care participa la eveniment.
3. Suporturi si standuri adecvate pentru fiecare tip de dulciuri, alese atent pentru a respecta tematica petrecerii precum si linia generala a salii.
4. Obiecte de decor, rame foto, litere volumetrice, stegulete colorate, toate acestea conferind candybar-ului un look unic, personalizat
5. Transportul frigorific si amenajarea la locatie, precum si dezasamblarea candybar-ului la sfarsitul evenimentului si recuperarea obiectelor de decor (pentru locatii in Bucuresti).
Candy bar realizat de Grace Couture Cakes
Candy bar realizat de Grace Couture Cakes
La cerere se pot adauga contra cost elemente personalizate suplimentare:
• Banuti comestibili pentru cupcakes sau acadele, personalizati cu mesajul ales; 
• Personalizare cu initiale pe macarons;
• Print-uri tematice;
• Torturi / machete de tort personalizate conform temei alese
Valentina: "Un pachet minim include cinci tipuri de prajituri: cupcakes, macarons, cakepops, biscuiti personalizati, mousse. Pretul este in jur de 300 lei, insa nu se fixeaza in functie de numarul de produse, ci de numarul de persoane".
Candy bar realizat de Star Events
Candy bar realizat de Star Events


Cele mai apreciate dulciuri la un candy bar

Ioana: "Cake-pops sunt cu siguranta cele mai apreciate de catre clientii nostri. De asemenea, noul sortiment de chesecake pe care l-am introdus in meniu (mini Oreo chesecake) are foarte mult succes. Macarons sunt si ele printre preferatele clientilor nostri."
Cake pops in forma de inima
Cake pops in forma de inima - AJ Sweet Corner
Alina: "Cele mai apreciate au fost si continua sa fie macarons, dar nu este o surpriza. Sunt dulciuri extrem de rafinate, delicioase si elegante si pot fi adaptate cu usurinta oricarei teme. In plus, pot fi oferite ca marturie invitatilor, pot fi folosite ca suport pentru place card, pot fi incorporate in aranjamentele florale..."
Macarons - Grace Couture Cakes
Macarons - Grace Couture Cakes
Valentina: "Cele mai apreciate dulciuri sunt macarons".

Ce culori sunt la moda pentru candy bar?

Ioana: "De cele mai multe ori culoarea unui candy bar depinde foarte mult de sala si de tematica. Am avut foarte multe candy bar-uri roz, dar nu as numi-o neaparat cea mai solicitata culoare.
Candy bar
Candy bar "Pink Princess" - AJ Sweet Corner
Atunci cand concepem un candy-bar avem in vedere tematica intregului eveniment, fie ca este "travel", "jungle" sau alta tematica. Apoi, plecand de la tematica, dar si de la decorul salii (aranjamentele florale, culoare fetelor de masa si a huselor de scaun, aspectul general al localului), gandim schema de culori. Desigur, inevitabil va aparea si culoarea maro in schema, multe produse fiind din ciocolata sau cu cacao.
Candy bar
Candy bar "Jungle" - AJ Sweet Corner
Un candy bar trebuie sa se potriveasca evenimentului, sa fie oarecum in ton cu acesta si in nici un caz sa nu apara ca nuca in perete raportat la sala si eveniment in sine. Noua, ca si schema de culori ne-a placut foarte mult tematica de culoare verde-maro pe care am folosit-o in realizarea unui candy-bar pentru botezul unui baietel."
Alina: "In 2013 cele mai solicitate culori au fost blush pink, ivory si mint."
Candy bar mint cu tematica Mickey Mouse -  Grace Couture Cakes
Candy bar mint cu tematica Mickey Mouse -  Grace Couture Cakes
Valentina: "Cele mai solicitate culori pentru candy bar au fost roz, alb si verde."

Candy bar-uri tematice pentru nunti

Ioana: "Am realizat urmatoarele candy bar-uri tematice: "Pink Princess" pentru aniversarea de 1 an a unei fetite, "Jungle" pentru botezul unui baietel, "Travel" pentru o nunta, "Anii '20" pentru petrecerea de Craciun a unei companii , "Sweet Red Love". Totodata, am creat si candy bar-uri fara o tematica speciala, doar cu o anumita schema de culori: galben, roz, verde, albastru, rosu etc."
Candy bar
Candy bar "Travel" - AJ Sweet Corner
Alina: "Pentru nunti cele mai solicitate au fost cele in stilul vintage-romantic, insa am avut si cereri inedite, cum ar fi o nunta cu tematica Formula 1. Pentru botezuri si petreceri de copii, cele mai populare sunt cele cu personaje din desene animate: Mickey's Club, Lion King, Micul Print, etc. Din echipa noastra fac parte, pe langa consultanti si maestri cofetari de top, si artisti plastici, care pot transforma orice dorinta in realitate si se asigura ca tortul si candy bar-ul sunt elemente perfect adapatate temei evenimentului, oricare ar fi ea."
Grace Couture Cakes
 Grace Couture Cakes
Valentina: "Am realizat foarte multe candy bar-uri tematice, ca si idei mai deosebite amintesc: tema Casino, tema Paris, tema calatorii, tema alb&negru, tema vintage, tema marina, tema LOVE etc ."
Candy bar Star Events
Candy bar Star Events
Iti prezentam in continuare si alte candy bar-uri tematice realizate de agentia "Star Events" din Craiova:
Candy bar Star Events
Candy bar Star Events
Candy bar Star Events
Candy bar Star Events
Iata inca doua idei de candy bar de la compania "Grace Couture Cakes":
Candy bar Grace Couture Cakes
Candy bar Grace Couture Cakes
Si candy bar-uri realizate de AJ Sweet Corner:
Candy bar AJ Sweet Corner
Candy bar AJ Sweet Corner
Candy bar AJ Sweet Corner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu