duminică, 23 februarie 2014

Topul verighetelor inspirate din filme si seriale - cele mai cautate modele

Industria cinematografica influenteaza multe lucruri din viata noastra, uneori fara ca noi sa ne dam seama. Mai nou, filmele si serialele de succes care ruleaza pe micile sau pe marile ecrane ajung sa fie incluse in modelele de verighete de nunta. Iar cuplurile nonconformiste pot alege sa isi uneasca destinele folosind inele inspirate, de pilda, dintr-un serial american de succes precum "Game Of Thrones" sau din trilogia "Batman", in detrimentul modelelor traditionale de verighete din aur galben sau aur alb.

Verigheta cu o inscriptie precum cea din seria filmelor "Stapanul Inelelor"

Internetul este plin - daca putem folosi formula aceasta - de modele care mai de care de verighete, unele mai ciudate ca altele. Insa din toata aceasta diversitate am extras o mica tipologie, iar subiectul articolului de astazi il fac acele verighete inspirate din filme si seriale.

verighete inspirate de robotelul R2-D2, personaj din universul filmelor "Star Wars"

verighete inspirate dupa insignele prin care comunicau personajele din serialul "Star Trek"

inspirat din filmul "Man of Steel"
In cele ce urmeaza iti vom prezenta cele mai cautate modele, adica verighetele care sunt cautate cel mai des de catre viitorii miri, pentru ca tu si viitorul tau sot - mai ales daca sunteti cinefili impatimiti - sa stiti ca aveti de unde alege.

Logo-ul prezent in filmele din seria"Batman"

verigheta inspirata de Optimus Prime, personaj din franciza"Transformers"
Chiar daca in tara noastra se pot gasi mai greu astfel de modele, exista multe magazine de bijuterii care fac verighete la comanda, iar reprezentantii lor spun ca fac inele si dupa modelul cu care se prezinta clientul. Prin urmare, creativitatea si inventivitatea oamenilor nu are limite.

trilogia "Batman"- cunoscutul simbol cu un liliac
Iar acesta este un lucru bun, daca vrei ca ziua nuntii tale sa fie una speciala, alegand doua verighete care sa aiba o semnificatie puternica pentru tine si sotul tau - de exemplu, un serial pe care l-ati urmarit impreuna la un moment dat, cum ar fi "Game Of Thrones" sau "Stargate SG-1". Sau, daca v-a placut sa va jucati in momentele voastre speciale de-a Batman si Catwoman, puteti alege verighete inspirate din filmele cu cele doua personaje.

Inel inspirat de R2-D2, robot din filmele "Star Wars"

serialul "Game of Thrones"

serialul "Stargate SG-1"

Refuzi sa te supui regulilor? Un motiv in plus pentru a alege verighete inspirate din filme si seriale

Sa presupunem ca nu esti o mireasa traditionala sau ca iubitul tau adora filmele si serialele. Pentru voi, lucruri precum florile, bomboanele de ciocolata sau inelul cu diamant poate nu reprezinta ceva cu o incarcatura sentimentala puternica. Asa ca vreti sa iesiti putin din tipare si sa va creati propriul design de verighete - cu atat mai bine.

inele inspirate din "Spider Man"

verighete cu diverse embleme si simboluri din seria de filme "Star Wars"
Noi iti oferim cateva sugestii, preluate de la creatorii straini de bijuterii: cele mai cautate modele de verighete inspirate din filme si seriale. Iar la final, ne poti spune ce inele ti-au placut sau care modele ti s-au parut total neinspirate.

serialul "Doctor Who"

seria de filme "Hunger Games"

filmul "Green Lantern"

serialul "Doctor Who"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu