duminică, 3 noiembrie 2013

ACCESORIILE NELIPSITE ALE UNEI MIRESE

Inca de mica ti –ai imaginat rochia de mireasa, cu trena imensa si impunatoare, in care vei pasi pe covorul rosu alaturi de cel care-ti va deveni sot, iubit, prieten, partener si sprijin pentru tot restul vietii.

Ceva vechi, ceva nou, ceva de imprumut si ceva albastru sunt cele patru lucruri esentiale pe care o mireasa trebuie sa le aiba in ziua nuntii.

Poseta de mireasa

Orice mireasa trebuie sa aiba atat in ziua nuntii cat si noaptea la petrecere o poseta in care sa isi puna cu grija toate cele necesare. Din cand in cand trebuie sa isi reimprospateze machiajul, asa ca produsele de make up sunt nelipsite din geanta unei mirese.

Accesorii must have pentru mirese - Poseta de mireasa - Slide 1 din 10
 IVORY      IVORY

http://www.e-ivory.ro/wp-content/gallery/dyeables-bags-evening-1/DYEABLES%20HB3696%20B83696.jpg IVORY


Jartiera pentru mireasa

Traditia spune ca mireasa trebuie sa aiba o jartiera, pe care mirele sa o dea jos legat la maini fiind, in timpul petrecerii de la restaurant. Apoi jartiera este aruncata catre grupul de barbati necasatoriti, iar cel care o prinde se va casatori primul.

Accesorii must have pentru mirese - Jartiera pentru mireasa - Slide 2 din 10 

Bratara din argint cu perle

Nimic nu exprima eleganta si rafinament mai bine decat perlele. Pentru o mireasa feminina, elegantam stilata, care vrea sa aiba o tinuta impecabila din toate punctele de vedere, perlele sunt un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca.

Accesorii must have pentru mirese - Bratara din argint cu perle - Slide 3 din 10 

Cercei din argint cu perle

Pentru ca am optat pentru perle in ceea ce priveste bratara, trebuie sa pastram aceeasi nota si in privinta cerceilor.

Accesorii must have pentru mirese - Cercei din argint cu perle - Slide 4 din 10 

Diadema

Diadema va ajuta voalul sa stea mult mai bine si mai fix astfel incat sa nu stai cu grija ca acesta se va desprinde. Pentru ca vrei sa ai un look de printesa, diadema este indispensabila.

Accesorii must have pentru mirese - Diadema - Slide 5 din 10 




Voalul miresei

Orice mireasa care se respecta are si voal in ziua nuntii, mai ales ca acesta se da jos la miezul noptii si se gateste mireasa cu o esarfa care demonstreaza ca a intrat in randul femeilor maritate. Opteaza pentru un voal fin si fluid pentru un efect uimitor.



     
Colier din argint cu perle

Daca rochia iti permite, alege un colier realizat din perle pentru un plus de eleganta si rafinament.

Accesorii must have pentru mirese - Colier din argint cu perle - Slide 7 din 10

Voaleta mireasa

Daca nu vrei sa porti un voal in ziua nuntii, voaleta este una dintre cele mai bune alegeri. Va avea un efect placut asupra tinutei, iar coafura ta se va reimprospata.

  

Colier

Daca esti o mireasa care nu tine foarte mult la traditii si la obiceiuri, o mireasa extravaganta si nonconformista, alege acest colier supradimensionat pentru un efect surprinzator

Accesorii must have pentru mirese - Colier - Slide 9 din 10


Pieptane

Daca nu vrei sa optezi pentru o diadema sau agrafe de pai si vrei ceva cat mai simplu si mai discret, alege un pieptane pentru par cu aplicatii de pietre pretioase.

Accesorii must have pentru mirese - Pieptane - Slide 10 din 10

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu