marți, 19 noiembrie 2013

Dansatori profesi pentru nunta ta !

Dansul este un moment cheie in cadrul unei nunti, destinat relaxarii si spontaneitatii. Este acel episod in care invitatii se pot distra in voie dupa ce au asistat la toate formalitatile si se pot bucura, alaturi de miri, de evenimentul fericit. Dansatorii de nunta sunt o solutie ideala pentru acest moment al petrecerii si iti vor asigura un spectacol memorabil, unde distractia va fi ghidata de profesionisti. Dansatorii de nunta pot fi o surpriza placuta pentru invitatii tai si iti vor garanta un show de neuitat, un adevarat moment artistic si original care va incanta si anima pe toata lumea.

Dansatori pentru nunta ta  - o grija in minus pentru voi doi

Desigur, nimic nu va putea inlocui dansul mirilor, momentul vostru emotionant pe care cu totii il vor astepta cu sufletul la gura. Dar dupa acest episod urmeaza invitarea tuturor pe ringul de dans, iar mireasa si mirele vor fi cei care ar trebui sa sustina distractia pe tot parcursul serii. Obositor, nu? Un astfel de moment artistic, cu dansatori profesionisti pentru nunta, ar putea fi un dublu succes: le permite mirilor un moment de respiro si, in acelasi timp, le ofera invitatilor un spectacol de neuitat, despre care cu siguranta se va vorbi mult timp dupa petrecere.
dans miri
Cum ti s-ar parea un dans inflacarat de salsa care va face ringul de dans sa straluceasca precum o scena de spectacol? Sau poate un numar de rock and roll care va agita spiritele si ii va antrena pe toti la dans? Acest tip de show nu numai ca ii va distra pe invitatii vostri, dar ii va determina sa danseze, alaturandu-se dansatorilor profesionisti.
dansatori la nunta

Dansatorii la nunta - o alegere inedita de divertisment artistic

Dansatorii la nunta fac, de obicei, parte din trupe de dans profesioniste, specializate in programe special gandite pentru evenimente si petreceri private. Acesta este si cazul trupei de dans modern si contemporan Iuno Dance, ce pregateste pentru fiecare petrecere concepte creative si originale, personalizate dupa cerintele fiecaruia. Astfel, poti alege un program de dans personalizat, in concordanta cu tema nuntii tale (dansuri populare, balet, dansuri moderne, precum cha-cha, vals, tango, quick-step, samba, rumba, jive, swing, etc.) sau poti opta pentru un program standard de entertainment, alcatuit din trei momente coregrafice carora li se adauga trei reprize de "follow me". Acest concept reprezinta un moment de interactiune intre dansatori si public prin care invitatii sunt incitati la dans, sunt chemati pe ringul de dans sa participe la spectacol alaturi de profesionisti, sunt amuzati si distrati prin momente unice care vor ramane vii pentru mult timp, in amintirea lor.
Dansatori la nunta

Flexibilitate si originalitate

Chimia unui dans reusit, fie ca este vorba de un tango pasional sau de un dans modern amuzant, ii va convinge pe invitatii tai sa se alature distractiei iar tie iti va oferi amintiri deosebite si fotografii memorabile. Alegerea unor dansatori pentru nunta poate fi o optiune chiar si pentru cei mai pretentiosi - daca vei apela la serviciile unei trupe de dans profesioniste ei vor accepta propunerile tale si iti vor transforma visul in realitate. Astfel ca, daca esti legata emotional de o anumita piesa sau coregrafie sau poate chiar de un film, cerintele tale vor fi transpuse intr-un dans artistic desavarsit care te va uimi, pe tine si pe invitatii tai. Desigur, poti alege dansul si in functie de tema sau stilul nuntii: pentru un cuplu nonconformist se va potrivi o coregrafie moderna, de inspiratie contemporana, iar pentru un cuplu mai traditionalist se poate opta pentru o serie de valsuri sau chiar pentru dansuri populare, care vor fi deliciul rudelor invitate.
Dansatori la nunta dans contamporan
Daca vrei sa alungi plictiseala de pe ringul de dans si vrei o petrecere in care distractia va fi garantata, dansatorii pentru nunta vor aduce acel suflu de energie si pasiune de care este nevoie pentru ca invitatii tai sa renunte la comoditatea de a ramane pe scaune.
Dansatori la nunta 

By: Karena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu