luni, 25 noiembrie 2013

Buchete de nunta 2013: cele mai frumoase 30 modele

Buchetul de mireasa este un accesoriu ce intregeste tinuta de nunta. De aceea, alegerea modelelor de buchete de nunta este una foarte importanta. Acesta trebuie sa se potriveasca cu stilul rochiei de mireasa si, totodata, sa sa se intregreze perfect in tema nuntii.

Daca ai o rochie de mireasa destul de simpla, fara accesorii elaborate sau pretioase, poti lua in considerare un model de buchet de nunta colorat, cu flori mari si detalii. In acelasi timp, daca rochia ta de mireasa este prevazuta cu accesorii si detalii, ia in considerare un model de buchet de nunta mai simplu. Uneori, un buchet de mireasa mic si simplu se poate dovedi a fi cel mai flatant.

Trandafirii rosii sau albi sunt florile din componenta buchetului de nunta care nu se vor demoda niciodata si vor arata senzational indiferent de modelul ales: rotund sau in cascada. Buchetele de nunta alcatuite exclusiv din trandafiri rosii sau albi se potrivesc perfect cu majoritatea tipurilor de culoare sau nuanta ale rochiei de mireasa si cu siguranta nu vei da gres daca alegi sa porti la nunta ta un astfel de buchet. Chiar daca modelul buchetului de mireasa este clasic, el trebuie sa reflecte ceva din personalitatea fiecarei mirese. Acesta transmite invitatilor un mesaj aparte despre mireasa: ca este delicata, rezervata, sofisticata...

 
 
 


Buchete de nunta 2013: modele moderne

O tendinta fierbinte in materie de realizare a buchetelor de nunta 2013 este folosirea florilor si plantelor mai rare, chiar exotice. Sunt in mare voga in acest an buchetele de mireasa alcatuite din floril clasice si plante/flori neconventionale, chiar de pamant. Nu sunt lasate de-o parte nici accesoriile naturale sau artificiale cum ar fi penele, fructele, ierburile, clasica feriga si plantele aromatice. Daca iti doresti un model de buchet de mireasa modern, alege una sau doua flori exotice precum Protea, Heliconia, Dendrobium, Vanda etc.  Lasa-ti imaginatia sa zburde si creeaza jocuri de nuante, de la culori inchise la cele mai deschise. De asemenea sunt la moda in 2013 si buchetele de mireasa monocrome (dintr-o singura floare, de acceasi culoare).

 
 


Buchete de nunta 2013: modele clasice nonflorale

In tendintele anului 2013 regasim buchete de nunta realizate exclusiv din accesorii (brose, panglici din satin, organza, tafta sau tul, perle sau cristale). Trendul eco le cuprinde din ce in ce mai mult pe miresele dornice sa protejeze plantele si florile. Asadar, materiale inedite, la care nu te gandeai pana acum, pot reprezenta accesoriul perfect pentru crearea buchetului de mireasa perfect.  De la nasturi, ziare, margele, bijuterii, panglici pana la gheme de ata si bomboane, toate pot forma un buchet de nunta unic. 

 
 
 


Buchete de nunta 2013: modele nonconformiste

In locul modelelor de buchete de nunta  realizate dintr-un rotund de flori, pe care le-am vazut la nunti in ultimii ani, in 2013 designerii au creat modele originale in forme, idei si culori indraznete, ba chiar iesite din tipar de cele mai multe ori. Nu va fi nimic neobisnuit daca iti doresti un buchet de mireasa alcatuit din plante in tonuri naturale de pamant, cu o pata mica de culoare. Poate un buchet de gardenii albe cu o anemona mov in centrul buchetului sau poate un buchet de bujori portocalii cu  pene albe care atarna de-a lungul marginilor. In 2013 nu exista limite in alegerea accesoriior si florilor din buchetele de nunta. 

 
 

 

Buchete de nunta 2013: modele vintage

Buchetele vintage, de epoca sau romantice au fost la moda in 2012, iar tendinta continua si in 2013. Daca portocaliul a fost culoarea anului 2012, in acest an sunt in voga culorile feminine, delicate, cum ar fi crem, alb prafuit, roz deschis, lila. In componenta acestor modele de buchete arata spledind florile mari: anemonele, gardeniile, hortensiile sau bujorii. Pentru crearea aspectului vintage se pot aplica accesorii pe cotorul buchetului: perle, dantela vintage sau brose sclipitoare.
 
 
 

Desigur, atunci cand optezi pentru un buchet floral, ia in considerare rezistenta florilor la condiitile sezonului in care va avea loc nunta, precum si culorile predominante din tema nuntii. Indiferent de alegerea facuta, nu uita ca buchetul de mireasa trebuie sa fie in primul rand pe gustul tau. Purtandu-l cu incredere il vei evidentia, iar el te va evidentia pe tine si, mai ales, rochia ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu