duminică, 10 noiembrie 2013

Aranjarea meselor - BY REVISTA MIREASA

Masa este locul unde oaspetii vor petrece, probabil, mult timp, in special la nuntile traditionale cu nenumarate feluri de mancare, asa cum ne place noua, romanilor, sa petrecem.

V-ati putea gandi ca aranjarea mesei este ultimul lucru in ordinea prioritatilor. Si totusi, mesele din sala de receptie creeaza cea mai puternica impresie, care ramane definitiv impregnata in memoria invitatilor. De aceea, aranjarea lor necesita multa atentie din partea voastra.

Fiecare oaspete va fi surprins sa gaseasca la locul sau o cutiuta-cadou, asezata in dreptul farfuriei sau chiar in farfurie. Ea ascunde o surpriza pe care musafirul o va lua cu el acasa, ca un memento al bucuriei traite alaturi de cei doi miri. Pe masa, un set de vesela din portelan alb ar fi o optiune putin cam austera.

De aceea, s-au ales farfurii cu model auriu, iar pentru ca tabloul sa fie in armonie cromatica, cutiutele-cadou au panglici aurii. In farfurie, servetelul de damasc alb este impaturit in forma de triunghi si apoi rulat, astfel incat pe una din margini sa se strecoare cartea de asezare. Daca scaunele sunt frumoase, nu exista nici un motiv pentru a le acoperi cu huse.

Panglica de satin, legata in forma de funda este discreta si le confera un aer festiv .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu