marți, 12 noiembrie 2013

INVITATII PERGAME

Pergame este un mic atelier de manufacturare a hartiei dupa metode traditionale si de confectionare a produselor din hartie manuala, pornit de un absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca.

Astazi, dupa mai bine de 6 ani de la prima invitatie, atelierul Pergame ofera invitatii de nunta si pentru evenimente, unicat, care ii vor impresiona pe invitatii dumneavoastra prin stil, finete si designul elaborat.

Toate invitatiile de nunta sunt realizate cu hartie manuala, sigilii din ceara, fundite din satin sau alte accesorii de calitate.  Pentru fiecare invitatie de nunta sunt disponibile numere de masa, meniuri, carduri de nume cu sau fara plic de bani, precum si alte elemente, cum ar fi etichete de vin, tag-uri pentru cadouri, etc.

Accesoriile sunt asortate pentru fiecare invitatie in parte. De asemenea se pot realiza in ton cu invitatia si carduri de directionare cu coordonatele GPS, RSVP, si alte produse de papetarie, care sa faca din nunta dumneavostra un eveniment bine organizat, unicat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu