luni, 16 septembrie 2013

ARTIFICII de NUNTA


ARTIFICII de NUNTA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nici un eveniment important si deosebit nu ar trebui sa se desfasoare fara un foc romantic de artificii. Nunta este un astfel de moment... Intrarea mirilor, valsul sau tortul miresei sunt cateva dintre momentele care merita marcate cu un astfel de spectacol. 

Artificiile „de scena” sunt de fapt niste vulcani ce se aprind iar jetul de scantei pe care il produc au inaltimi diferite. Sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru nuntile in aer liber. Ele introduc momentul tortului de cele mai multe ori, dar pot fi folosite si in cadrul unui alt moment special, sau in timpul reprezentatiei unui artist sau formatie, invitati sa cante la nunta Dumneavoastra.

Artificiile de tort sunt asemenea unor lumanari, introduse in tort, insa mult mai spectaculoase decat acestea. Jetul lor dureaza aproximativ un minut.

Spectacolul artificiilor de exterior este cel mai impresionant si va fi urmarit cu placere si exclamatii atat de tanarul cuplu, cat si de ceilalti oaspeti. Exista sute de moduri in care aceste artificii pot fi combinate pentru a obtine diverse efecte: numele mirilor scris pe cer, inimi, cascade, palmieri, scoici, globuri, evantaie etc. Durata spectacolului poate varia intre 5 - 10 minute si in functie de durata si calibrul efectelor dorite, variaza si pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu