marți, 17 septembrie 2013

TEXTE DEOSEBITE PENTRU INVITATII

Tocmai de aceea este foarte important ca invitatia-felicitare sa arate cat mai bine. Daca tot vorbim de o sarbatoare, cel mai potrivit ar fi sa comandati niste felicitari albe, pe care sa scrie cu litere aurii sau argintii. Iar la partea cu textul, important e sa pastrezi simplitatea si sa scrii din inima. Daca esti in pana de inspiratie, noi iti oferim cateva sugestii:

„Casatoria este un legamant sfant si o binecuvantare data de Dumnezeu. Vrem sa punem inceput bun la Biserica (numele Bisericii), pe (data), la ora. Apoi am vrea sa petrecem si sa inchinam un pahar cu totii la (localului). E foarte important pentru noi sa fiti si voi impreuna cu noi. Va asteptam cu drag!" Si apoi in partea de jos prenumele voastre si numele.

„Azi este ziua in care ne vom uni destinele si vom jura ca vom trai impreuna pana moartea ne va desparti. Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a noastra!" Data, ora, locatia si numele voastre le scrieti la sfarsit, in partea de jos a invitatiei.

„Cu bucurie va anuntam ca noi, ....&... am decis sa sfintim relatia noastra prin taina casatoriei. Acest moment minunat va avea loc la Biserica..., in data de...la ora... Mai tarziu, va asteptam la petrecere, la (numele localului).
Ne vom simti onorati sa va avem alaturi de noi!" (si mai jos va scrieti numele)

„Familiile...&... va anunta cu mare bucurie decizia copiilor nostri ...&... de a se casatori in ziua de..., la Biserica.... Slujba va incepe cu orele...Felicitarile, masa si dansul se vor desfasura la restaurantul...incepand cu ora... Va asteptam sa ne simtim bine impreuna!"
Sau ati putea sa incercati si ceva mai amuzant. Vei da nastere la zambete si s-ar putea chiar sa te trezesti cu complimente de la unii cand ii vei intampina cu paharul de sampanie in anticamera localului. Iata cateva exemple:
„Dupa indelungate dezbateri, noi, ...&... ne-am hotarat sa ne punem pirostriile in ziua de....Vom incepe cu slujba la Biserica... si apoi vom merge sa benchetuim la... Nu pierdeti acest moment unic, nu de alta, dar...nu stiti ce pierdeti!"
 

„Notati-va in agenda ziua de...! Va avea loc un eveniment de mari proportii si nu ar fi la fel de frumos daca nu va vom avea si pe dumneavoastra (voi) langa noi. Vom incepe cu slujba la Biserica...incepand cu ora....dupa care vom sarbatori cum se cuvine la...ora... Important de stiu: Parinti... Nasii....
„....&.... (numele voastre) au placerea sa va confirme ca zvonul pe care l-ati auzit despre noi este adevarat. In data de...la ora...sunteti asteptati la Biserica...pentru a lua parte la cununia noastra religioasa. Ramaneti apoi cu noi pentru a dansa, manca si ne bucura ca in povesti de acest moment festiv care va avea loc la.... (numele localului)."
Daca invitatii tai sunt din alt oras, ai putea sa scrii adresa localului si a Bisericii in josul foii, sau sa lasi un mic PS, de genul „sunati-ne daca nu stiti cum sa ajungeti la Biserica sau la...(numele locatiei)" si lasa un numar de telefon. Si neaparat sa ceri confirmarea la nunta.

 Orice varianta ai alege pentru invitatia ta de nunta, ai grija sa le trimiti din timp, cam cu 3,4 saptamani inainte (oficial, pentru ca parintii si prietenii tai apropiati probabil vor sti cu un an inainte!) pentru ca sa ai ragaz suficient sa aflii cine vine, cine nu vine, cu ce vine, cu ce pleaca, sa stii cum pregatesti meniurile la restaurant si sa te ocupi de toate celelalte detalii in legatura cu invitatii. Ca sa te poti bucura cu adevarat de nunta, trebuie sa fii total lipsita de stres.

Sursa: aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu