sâmbătă, 3 mai 2014

Alegerea pantofilor de nunta

De cate ori nu ati fost la cumparaturi ? shoppingul de pantofi are ceva special, de fiecare data gasim atatea feluri diferite de pantofi, ne-am dori sa le avem pe toate.

Aproape ca imi este greu sa ma hotarasc la o singura pereche de pantofi cand ma gandesc "cu ce ma incalt astazi". Totusi, "astazi" este o zi speciala, nu este o zi ca oricare alta, este ziua cea mai importanta din viata mea! "Astazi" pentru tine este ziua cea mai frumoasa, ziua in care vei imbraca rochia pe care ti-ai dorit-o toata viata, ziua in care toti ochii vor fi atintiti asupra ta, ziua in care vei spune DA persoanei pe care o iubesti si langa care vrei sa ramai toata viata. Este cea mai lunga zi din viata ta!

Tocmai pentru ca este cea mai lunga si cea mai importanta zi din viata ta, nu ai vrea sa elimini nici un detaliu.
Pe acelasi loc ca si importanta cu rochia si accesoriile, sunt pantofii.

Am sa va dau cateva sfaturi pentru alegerea pantofilor, bazate pe experienta mea si a specialistilor din domeniu: 

Confortul picioarelor tale! Este cel mai important lucru, nu ai vrea sa te doara picioarele, sa faci bataturi sau sa fi nevoita sa ii dai jos pentru a continua sa dansezi, Oricat de mult ti-ar placea o pereche de pantofi, daca nu iti asigura confortul necesar...sunt inutili. Alege-ti marimea potrivita si daca ai cel mai mic dubiu ca te deranjeaza ceva la ei...schimba-i. Nu te gandi ca "se mai lasa".


Probeaza pantofii! De cateva ori inainte de nunta, probeaza pantofii pentru a te acomoda cu ei, mergi prin casa incaltata cu ei si va spun din nou: daca aveticel mai mic dubiu ca va deranjeaza ceva...mergeti al magazin si schimbati-i. Incaltamintea se poate schimba pe baza bonului fiscal fara nici o problema in termen de 30 de zile de la achizitionare.


Tocurile! Tu ce tocuri porti ? Nu alege pantofii de nunta cu un toc foarte diferit fata de ce porti de obicei. Daca esti obisnuita sa porti un toc inalt, atunci nu va fi problema sa porti in ziua nuntii pantofi cu toc inalt, insa daca esti obisnuita sa potitocuri foarte joase, ar putea fi o problema sa stai toata ziua incaltata in niste pantofi cu toc foarte inalt.


Varful pantofilor! Alegerea iti apartine! Vara cu siguranta poti opta pentru niste sandale finute, sau pantofi decupati insa iarna esti obligata sa ai o pereche de pantofi inchisi. Varfuri drepte, ascutite sau rotunde... sunt la alegerea ta. Ai grija totusi, daca este vara si vei alege sandale sau pantofi decupati, fa-ti o programare la pedichiura cu 2-3 zile inainte de nunta. Picioarele tale merita maxima atentie!



Alegerea materialului! Stii cata bataie de cap a fost la alegerea rochiei, nu? Culori, materiale, matasuri, voaluri... ei bine, trebuie sa treci din nou prin asta, insa de data asta trebuie sa asortezi materialul pantofilor cu cel al rochiei.


Culoarea! Este la fel de importanta ca si materialul. Daca materialul pantofilor nu este acelasi cu cel al rochiei atunci trebuie sa ii alegi in functie de culoare. Nu trebuie neaparat sa fie aceeasi culoare cu rochia, insa trebuie sa se asorteze.

O sugestie bazata pe experienta mea... accesorizati pantofii! Stiu ca veti alege accesorii pentru rochie, bijuterii asortate, cercei colier, agrafe de par, etc. Puteti face acelasi lucru si cu pantofii, o mica bijuterie asortata cu restul tinutei va completa imaginea perfecta a voastra!
Si nu uitati...probati pantofii de cateva ori inainte de nunta si dansati mult!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu