miercuri, 7 mai 2014

Topul temelor pentru nunti inspirate din filme

Nunta inspirata de "Twilight"


Decorul de flori Wisteria, scaunelele albe pe care stau invitatii, rochia alba a Bellei, totul intr-un decor rustic, in aer liber, sub adierea calda a primaverii.Cine nu si-ar dori o astfel de nunta? Poti alege o rochie de mireasa inspirata de cea a Bellei pe care o poti accesoriza fara probleme, datorita simplitatii si frumusetii ei. Totodata, daca vrei sa ai o nunta cat mai intima, poti alege sa aranjezi mesele in aer liber, le poti decora cu flori, poti alege scaune albe din fier forjat sau din lemn, iar pentru seara poti pune lampioane printre ele. Daca gasesti si o gradina unde sa faci toate astea, nunta ta va fi subiectul de lauda al tuturor invitatilor pentru mult timp dupa incheierea ei.

    

Nunta inspirata de "Sex and the City"


Sigur ai apasat replay la scena cu nunta lui Carrie din primul film "Sex and the city". Chiar daca pentru faimoasa scriitoare, nunta nu s-a terminat intr-un mod foarte fericit, noua ne-a placut tare mult tot conceptul. Daca domnisoarele tale de onoare nu sunt printre cele mai fitoase si iti vor suporta ifosele fara sa cracneasca, le poti alege rochii inspirate de vestimentatiile celor 3 prietene ale personajului: rochie rosie, albastra si neagra. Totodata, ar fi foarte de efect daca ati reusi sa inchiriati 2 limuzine care sa va transporte la biserica. Daca rochia lui Carrie ti-a placut, poti alege si tu una asemanatoare si o poti stiliza chiar cu o pana, asa cum apare in film. Decorul poate fi scaldat in flori, eventual albe, iar pentru o pata de culoare, poti alege decoruri pentru scaun argintii. Invitatiile le puteti scrie de mana, pe hartie decorata special si le puteti pune in cutii micute de lemn.

   

Nunta inspirata din "Marele Gatsby"


Glamour, fashion, palarii cu pene, port-tigarete, totul intr-un cadru intim de desfasurare, unde muzica jazz si dansul precum swingul si stepul iti vor purta pasii catre ringul de dans.
Rochia trebuie sa fie una mulata, simpla, fluida dintr-un material usor precum voalul, dantela sau matasea. Unei astfel de rochii trebuie sa ii asociezi o coafura pe masura. Poti opta pentru onduleurile clasice, accesorizate cu o voaleta-plasa, ce iti va da un aer de mister.
In ceea ce priveste locul in care se va desfasura nunta, te sfatuim sa alegi un salon sau o sala de evenimente, decorate cat mai simplu. Poti alege tu decoratiile, si poti opta pentru mici ciucuri, dantele si broderii. Culorile-vedeta trebuie sa fie albul, cremul si auriul. Florile cele mai potrivite sunt bujorii, orhideele si hortensiile.
  


Nunta inspirata din seria "Harry Potter"


Filmele din serie nu mai ruleaza in cinema, ce-i drept, dar magia de la Hogwarts,lumea fantastica a celebrului erou, inspira in continuare fanii seriei. Pentru a pune in scena o nunta inspirata de aceste filme, nu ai nevoie de un buget extraordinar de mare sau de foarte mult timp investit in planuirea detaliilor. Poti alege sa comanzi cateva placute pe care sa le pui la fiecare masa cu numele caselor din Hogwarts,cateva bufnite, ce le poti aseza strategic printre decorurile de pe masa, si cateva baghete magice, ce cu siguranta vor incanta copiii de la nunta. Pentru invitatii poti folosi,desigur, modelul de scrisoare pe care a primit-o Harry in prima parte a seriei.

  

Nunta inspirata din "Jocurile foamei"


Daca esti fana "Jocurile foamei" si ai citit sau vazut filmele, probabil visezi la o rochie de mireasa ca a lui Katniss. Nu se mentioneaza cum arata nunta ei, asadar ne putem doar imagina detaliile: o superba coafura cu impletitura, un decor rustic si foarte multa paine (de toate felurile) la receptie. Preferabil o nunta in aer liber. Personal, as face nunta undeva la inaltime, pe un platou montan, dar daca iti surade ideea, trebuie sa iei in considerare si transportul pana acolo.


Sursa foto&text: Pinterest.com, karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu