marți, 6 mai 2014

Tipuri de coliere pentru mirese rafinate

Coliere, lănţişoare, perle… gâtul şi decolteul unei mirese trebuie să fie încadrate de accesoriul potrivit. Iată care sunt cele mai populare modele de accesorii pentru ziua nunţii!
Multe mirese preferă să poarte perle la gât, căci ele inspiră eleganţă aceea tradiţională pe care ne dorim cu toate să o atingem măcar în ziua nunţii.

Modurile în care poţi purta perlele sunt foarte variate:



de la un şirag simplu de perle, la două legate între ele cu accesorii aurii (sau argintii) ori mai multe şiraguri de perle ce curg în valuri, după cum vezi în exemplele din partea stângă.

Dacă perlele ţi se par prea demodate şi preferi lucruri care... strălucesc, atunci poţi opta pentru modelele de mai jos de accesorii confecţionate cu diamante.


Alege un colier simplu, în formă de V cu diamantele cele mai mari şi strălucitoare în v-ul decolteului tău. Acest tip de accesoriu îţi oferă un aer de prinţesă, dar fără să sară în ochi.

Este cel mai popular tip de colier purtat şi pe covorul roşu de către vedetele care vor să îşi pună în evidenţă decolteul, atunci când poartă o rochie fără umeri.

Colierul tip cascadă este o alegere îndrăzneaţă care ţi se potriveşte, mai ales dacă ai un decolteu generos. Ai grijă însă pentru ce tip de coafură optezi.

Accesoriile masive se poartă în general cu părul prins, dar nu ezita să laşi câteva bucle lejere pe spate sau să îl tapezi în creştetul capului. Coafura ar trebui să aibă suficient volum, astfel încât toţi ochii să nu fie aţintiţi direct la colierul masiv.

Asortează-l întotdeauna cu cercei simpli, pentru a nu încărca prea tare ţinuta.

Colier la baza gatului reprezintă o alegere mai timidă decât în cazul de mai sus, dar una cu care nu dai greş, pentru că este mult mai uşor de asortat!

Colierul la baza gâtului poate fi purtat cu orice tip de coafura, dar se potriveşte mai ales cu cocurile care alungesc gâtul, colierul de la baza lui diminuând acest efect optic.

Tocmai de aceea, evită să îl porţi dacă optezi pentru o coafură naturală, cu părul desfăcut.

Lănţişor cu pandantiv este o altă alegere ce le caracterizează în general pe miresele mai copilăroase, care consideră colierul cu diamante un accesoriu prea extravagant. În acest caz, doar padantivul este confecţionat cu diamante şi atrage privirile.

La acest tip de accesoriu poţi opta pentru o pereche de cercei ceva mai masivă decât în cazul colierelor, la care merg asortaţi cerceii de mici dimensiuni.


Colier filigran este o opţiune pentru miresele ceva mai nonconformiste, care preferă accesoriile inspirate din stilul hippie.

În acest caz colierul este lucrat din fire subţiri din aur sau argint, sudate între ele, accesoriul având un aspect de broderie fină. Acest tip de colier se poartă de regulă prins la baza gâtului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu