miercuri, 21 mai 2014

CELE MAI FRUMOASE URARI DE NUNTA !

Indiferent daca vei fi prezent la nunta sau nu, conteaza foarte mult sa le arati miresei si mirelui ca le doresti mult noroc si fericire in noua viata pe care o vor incepe ca sot si sotie. Ideal ar fi sa le trimiti urarea scrisa pe o felicitare sau atasata unui cadou de nunta, pentru ca, in acest mod, va putea fi pastrata ani buni, spre deosebire de un mesaj pe telefon, pe e-mail sau pe retelele de socializare. Totodata, acest gen de text pentru urarea de nunta arata mai multa implicare.

Mai jos ai cele mai frumoase texte pentru urari de nunta!
1. Aceasta mult asteptata zi a venit cu pasi repezi si la fel de repede va trece, insa dragostea voastra va doresc sa reziste pentru totdeauna! Casa de piatra!
2. Fie ca intotdeauna sa va amintiti dragostea pe care o impartasiti astazi si sa o simtiti zi de zi in sufletele voastre! Casa de piatra!
3. In aceasta zi speciala din viata voastra, suntem alaturi de voi si va dorim o viata fericita impreuna, incununata de respect si daruire! Casa de piatra!
4. Credeti in suflete pereche, credeti in iubire, credeti in aceasta zi magica, credeti in dragoste pana la adanci batraneti, credeti in voi! Casa de piatra!
5. Sa aveti parte de o casnicie tesuta cu fericire, colorata de zambete si animata de rasete de copii! Casa de piatra!
6. Fie ca amintirea acestei zile sa o pastrati pentru totdeauna, iar dragostea care v-a unit destinele astazi sa arda orice obstacol si sa va calauzeasca pasii catre noroc si fericire! Casa de piatra!
7. Asa cum spunea Jackson Brown Jr, uneori inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi. Voi ati reusit sa vedeti ce era mai important, astfel incat ati luat hotararea de a fi alaturi pana la adanci batraneti! Felicitari si casa de piatra!
8. Daca dragostea este compusa dintr-un singur suflet in doua corpuri, atunci voi formati dragostea adevarata, impartind acelasi suflet. Casa de piatra!
9. Va doresc multi ani impreuna care sa fie martori la iubirea voastra! Casa de piatra!
10. Un nou inceput este intotdeauna un motiv de sarbatoare! Fie ca acest nou inceput de drum in doi sa fie un motiv de a va impartasi dragostea in fiecare an, fiecare luna, fiecare zi, fiecare ora, fiecare clipa...impreuna! Casa de piatra!

Aceste texte pentru urari de nunta sunt sugestii din care tu te poti inspira pentru a le transmite tinerilor insuratei gandurile tale bune. Cu putina inspiratie si creativitate, poti crea propriile urari pentru nunta, originalitatea fiind intotdeauna apreciata in asemenea momente.

Mai ales in situatiile in care cunostii mirii foarte bine, iti poti permite sa personalizezi mesajul in proportie de 100%, chiar sa folosesti si umorul. In acest fel, chiar daca fericitul cuplu va primi numeroase urari frumoase la nunta, cu siguranta urarea ta va fi remarcata si apreciata datorita celui mai frumos text.


Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu