duminică, 4 mai 2014

Decoratiuni nunta: cele mai frumoase modele cu alb

Nu este un secret faptul ca iti doresti o nunta perfecta pana in cele mai mici detalii. Este foarte important sa stii ca nu este imposibil sa ai nunta perfecta, cu o singura conditie: sa stii foarte bine ce decoratiuni de nunta iti doresti. Sfatuieste-te cu partenerul tau si alegeti impreuna o tema care sa va placa si puneti-va urmatoarea intrebare: "Ne dorim o nunta cu decoratiuni in nuante de alb?". Daca raspunsul este afirmativ, atunci veti avea de organizat in urmatoarele luni o "nunta alba".



Modele de decoratiuni de nunta cu alb, furnizor: www.partyday.ro
In cazul in care v-ati facut bine temele in privinta organizarii nuntii, probabil ca v-ati ales deja tema pentru nunta, o culoare dominanta si decoratiunile ce includ florile voastre preferate.


Decoratiuni de nunta cu alb, www.metaphore.ro

Nunta alba (de la conceptul "White Wedding" din limba engleza) are nevoie de culori precum ivory sau crem, care vor stimula sentimentul de romantism pe care vrei sa il transmiti invitatilor tai. Mai jos vei vedea care sunt caracteristicile unei nunti cu cromatica alba si de ce modele de decoratiuni de nunta cu alb ai nevoie pentru tema aleasa de tine.

Decoratiuni de nunta cu alb: aranjamente florale 

Mesele si scaunele sunt acoperite cu materiale simple albe si decorate cu flori in concordanta cu tema nuntii albe. Poti folosi la realizarea unordecoratiuni de nunta diverse flori, cum ar fi: lalele albe, trandafiri albi, orhidee albe, crini albi, frezii albe, hortensii albe sau bujori albi.


                            Decoratiuni de nunta cu alb, www.partyday.ro

Pentru nunta traditionala poti merge pe aranjamente florale albe alcatuite din trandafiri in combinatie cu plante de un verde crud sau verde mai inchis. Insa, daca vrei sa iesi din sfera banalului si sa adaugi un plus de stil nuntii cu tema in alb, crinii, orhideele, gladiolele si chiar irisii sunt de asemenea la indemana pentru o tema de nunta moderna. 


Decoratiuni de nunta cu alb, www.flowersbycarmenionita.ro

Decoratiuni de nunta cu alb, www.petalia.ro


Aranjamentele florale folosite ca decoratiuni de nunta in mijlocul meselor pentru invitati trebuie sa urmareasca linia principala a temei nuntii. In functie de tipul nuntii (formala, traditionala, moderna etc.), dispui de o gama variata de forme si de aranjamente realizate din flori albe. Iata ce alte flori albe poti folosi la realizarea unor modele de decoratiuni de nunta cu alb: anemone, iris, gladiole, jerbera, garoafe albe, cale, crinul imperial, iasomie de Madagascar, Piciorul cocosului, iedera, liliac. 

Nu te-ai hotarat inca asupra modelelor de decoratiuni de nunta? Admira, compara si alege-le pe cele care iti plac din galeria de imagini cudecoratiuni de nunta cu alb si poate te vei hotari asupra unor modele.


 Aranjamente baloane, www.zidevis.ro Aranjamente baloane, www.zidevis.ro

Materialele lucioase sau satinate, impreuna cu florile proaspete, fac ca transpunerea de alb peste alb sa aiba un aspect atragator si elegant.

 Decoratiuni de nunta cu alb, www.metaphore.ro

 Decoratiuni de nunta cu alb pentru masa de prezidiu, www.partyday.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu