miercuri, 14 mai 2014

Top 10 surprize pe care sa le faceti invitatilor la nunta

Daca te gandesti sa le faci cateva surprize invitatilor la nunta, ai ajuns pe pagina care trebuie. Pentru ca nu exista petrecere fara invitati, acestia trebuie tratati ca atare si trebuie sa primeasca atentia cuvenita. O nunta reusita consta si in multumirea invitatilor, nu doar in faptul ca s-a incheiat fara incidente. Daca ei s-au simtit bine si isi vor aduce aminte intotdeauna cu drag de petrecerea voastra, atunci cu siguranta a fost una reusita. Karena iti propune un top de 10 surprize pe care sa le faceti invitatilor la nunta, pentru a-i surprinde placut.
    Ce surprize pe care sa le faceti invitatilor la nunta ar fi cele mai potrivite pentru a fi tinute minte? Unii ar spune ca vei gasi imediat cateva idei, insa alegerea unor surprize care sa fie pe placul tuturor nu este o sarcina atat de usoara. Aici intervine creativitatea fiecaruia pentru a gasi idei originale care sa multumeasca pe toata lumea. Sa vedem cateva sugestii, in ordinea desfasurarii lor!
1. Invitatii personalizate. Fie ca ne referim la text sau la design, o invitatie personalizata este primul pas in a-ti surprinde invitatii. Mai ales daca vorbim despre prietenii apropiati de care va leaga multe amintiri, o asemenea varianta ar fi foarte usor de aplicat. Puteti sa renuntati la clasicul text si sa introduceti cateva fraze cu o mai mare incarcatura sentimentala, poate chiar si porecle sau exprimari care au devenit celebre in relatia voastra.
2. Poza de bun venit. Surprinde-ti invitatii cu o poza pe care sa o faceti atunci cand ajung ei la nunta si pe care sa le-o inmanati la plecare. Cu siguranta vor fi incantati si bucurosi ca vor primi o fotografie cu voi atat de repede. In plus, daca poza este facuta la venire, nu se mai pune problema unei rochii sifonate sau a unei cravate care sta stramb.
 3. Cartea de oaspeti. Ofera-le invitatilor ocazia de a va ura toate cele bune care sa ramana consemnate in cartea de oaspeti pe care o vei pastra ca amintire. De asemenea, ii poti ruga sa treaca si impresiile de dupa, in momentul plecarii. Astfel, vor simti ca sunt importanti pentru voi si ca prezenta lor a contat. 

4.Coltul cu amintiri. Puteti amenaja in cadrul salii in care se va desfasura marele eveniment un coltisor cu amintiri, care sa cuprinda poze in care se regasesc si invitatii, obiecte ramase ca amintire si alte obiecte simbolice. Daca invitatii se vor regasi in acest coltisor, cu siguranta va fi o surpriza pentru ei si o vor aprecia.
5. Marturii deosebite. Surprinde-ti invitatii cu modele de marturii deosebite care sa-i intampine pe masa. Faptul ca acestea vor fi pastrate ca amintire iti ofera un atu, pentru ca poti alege ceva simbolic, o idee originala, personalizata, care sa fie pe placul lor.
 6. Dansul mirilor. Ganditi-va la ceva diferit si alegeti pentru dansul mirilor un colaj de melodii sau o poveste pe care sa o spuneti prin dans si muzica. Acest moment este oricum unul special, care va tine invitatii cu ochii atintiti asupra voastra, dar daca alegeti ceva care intr-adevar sa fie original, atunci cu siguranta le veti oferi o surpriza placuta.










7.Video surpriza. Din categoria surprize pentru invitati la nunta, sa nu uitam de surpriza video pe care o puteti face. Strangeti poze cu voi, cu familia, cu invitatii, filmulete scurte sugestive, amuzante si faceti un colaj video pe care sa-l proiectati intr-un moment in care vor fi toti invitatii alaturi de voi. Cu siguranta vor fi numai ochi si urechi si vor fi incantati daca se vor regasi printre pozele ce vor rula pe videoproiector.
8. Momente artistice. Pregatiti din timp un moment artistic daca aveti un talent aparte sau invitati pe cineva: cantareti faimosi, dansatori profesionisti, un iluzionist, caricaturist sau orice alta persoana care sa faca atmosfera si sa-i faca pe invitati sa se simta ca la un adevarat spectacol. 
 9. Fantana de ciocolata. Un moment dulce va fi sigur o surpriza pentru invitati la nunta. O fantana de ciocolata este spectaculoasa, eleganta si va starni interesul tuturor. Cei care vor avea ocazia sa guste pentru prima data din ciocolata fluida cu siguranta vor tine minte pentru toata viata acest moment. 









10.Camere foto de unica folosinta. Printre alte surprize pentru invitati la nunta, va puteti gandi si una care sa fie si in beneficiul vostru. Astfel, o idee ar fi ca pe fiecare masa sa asezati cate o camera foto de unica folosinta de care sa prindeti cu o panglica un text de multumire ca au venit la petrecere si un indemn de a face poze colegilor de masa, celorlalti invitati, oricarui detaliu ce li se pare interesant. Asigurandu-i ca vor primi si ei aceste fotografii, veti avea parte si voi de o colectie impresionanta de poze cu toti invitatii si cu toate momentele care nu vor fi surprinse de fotografii profesionisti.
Va puteti gandi la o multime de surprize frumoase pentru invitatii de la nunta, depinde doar de originalitatea voastra si de cat sunteti dispusi sa surprindeti, pana unde vreti sa mergeti cu o surpriza, in asa fel incat sa fie una placuta pentru toata lumea. Luati in considerare numarul invitatilor, genul de persoane care va vor fi alaturi, daca au simtul umorului sau daca sunt mai clasici, mai pretentiosi. In functie de toate acestea si de tematica nuntii voastre, va puteti pune la punct cateva surprize pe care nu le vor uita niciodata si care le vor aminti cu drag de nunta voastra.

By Karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu