miercuri, 28 mai 2014

Fii cea mai sexy mireasa

Ai intrat in panica din cauza repeziciunii cu care se apropie ziua cea mare? Nelinistea iti creste poate si pentru ca trupul tau nu se afla in forma sa cea mai buna. Nu te arunca sa te inscrii la cursuri de aerobic, tae bo si nici nu plati in avans abonamentele la sali de fitness! Mai bine imbina utilul cu placutul si lanseaza partide de sex antrenante, din care sa iesi invingatoare in ambele directii - silueta supla si clipe dulci con tu amore!

SEXY STRIPTEASE Te simti mai in largul tau intr-un dormitor cu lumina obscuro-romantica? Totusi, ce zici de o reprezentatie de striptease ca la carte, pentru logodnicul tau? Nu e vorba sa ai musai semnalmente de 90-60-90 ca sa te dezbraci pe muzica in fata iubitului. E foarte important pentru increderea in tine si imaginea mentala pe care o ai tu fata de tine insati. Trebuie sa-ti iubesti fizicul asa cum e si sa fii impacata cu look-ul tau.

Totusi, cum te poti transforma dintr-o pudica - fara suport! - intr-o maestra a dansului intr-un outfit... sumar? In primul rand, alcatuieste-ti un playlist cu melodii care iti starnesc fantezii erotice si ganduri jucause.
Apoi, nu ignora tinuta pe care vrei s-o abordezi in fata lui. Cu cat mai dezbracata, cu atat mai bine. Insa fii atenta la cateva detalii: nu te prezenta prea goala de la inceput, ci - vorba aia - ascunde partile esentiale! Adopta o lenjerie sexy-sexy-sexy, dar si comoda si practica - doar nu vrei sa-ti ramana "stantata" sarma de la sutien sub sani sau sa te impotmolesti dandu-ti jos portjartierele prea complicate. Apoi fii atenta la grimasele fetei si la contactul vizual.

Atat timp cat iti pastrezi o figura vesela si ii arati ca savurezi si tu numarul de striptease, la fel de mult ca el, lucrurile vor merge struna. Iar coregrafia pastreaz-o pe slow motion, nu face piruete prea rapide si in timp ce iti dai hainele jos uita-te la propriul corp - ca si cand te-ai excita si mai rau urmarindu-ti propriile miscari. Si nu te jena, orice-ar fi! El te va vedea mai sexy ca niciodata si te va adora pentru darul oferit live!

MAINILE MAGICE

Un masaj corporal complet si complex e nu numai un mod de a te "contopi" cu barbatul tau (mai ales daca ti-l ofera chiar el), dar mai aduce si alte cateva beneficii. Practicand masajul regulat, circulatia sangelui va fi des stimulata si celulita are mai putine sanse sa-si faca aparitia. In plus, este foarte recomandat sa folosesti uleiuri sau creme foarte revigorante, iar la finele masajului sa dormi astfel "impachetata" - pielea ta se va simti hidratata la maximum.

TE FAC UN TWIST?

Tot bugetul alocat pentru viitoarea ta nunta s-a cam distribuit... total, iar acum nu prea ati mai arunca cu banii in stanga si-n dreapta. Decat sa iesi in oras si sa ai mai multe cheltuieli, mai bine organizeaza o seara amuzanta de stat in "cuib" cu sotiorul tau in devenire. Hm, amuzanta si incitanta, as putea adauga! Cum exact? Ati incercat sa jucati vreodata Twister? E un joc potrivit pentru orice varsta, in care, conform "ordinelor" unei rulete, jucatorii trebuie sa se contorsioneze in fel si chip, sa-si "innoade" trupurile de-a binelea, punandu-si la incercare rezistenta fizica. Tot lipindu-te de corpul iubitului tau si invers, cine stie ce tavaleala pe covor initiati!

ORA DE YOGA

Exercitiile de yoga te pot face sa transpire serios - si numai din cauza unor incaperi poate prea rar aerisite. Ai putea sa incerci cateva practici yoga acasa la tine... cu iubitul ca partener "de joaca". Asezata in fata lui pe covor, cu picioarele larg desfacute (pe cat posibil), impinge-ti calcaiele in ale sale. Respira adanc si apleaca-te cu spatele drept inspre el si apoi, pe rand, pe cate un picior de-al tau. Mentine pozitia cat de mult rezisti. Efectuand acest tip de exercitii amandoi, se perfectioneaza coordonarea reciproca si, implicit, veti face sex mai... calitativ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu