duminică, 6 iulie 2014

Inchirierea rochiei de mireasa - avantul noilor posibilitati

Exista femei care stiu exact cum arata rochia perfecta pentru nunta lor. In afara lor, insa, exista muuuulte alte femei pentru care gasirea unei rochii de vis implica nesfarsite ore petrecute pe net dupa referinte, apoi vizite la magazine si chiar drumuri in alte orase. In cele din urma e posibil sa se recurga la o croitoreasa care de obicei te asigura ca rochia de pe foaie poate fi facuta in atelier fara probleme. Ei bine, sunt rare ocaziile cand experimentul acesta reuseste. De cele mai multe ori insa rezultatul e un compromis si milioane de nervi.

Acest articol este pentru femeile practice despre care imi imaginez ca au in minte cateva criterii cu care opereaza in pregatirea nuntii: buget & timp. In continuare va prezint o lista de motive pentru care puteti lua in calcul inchirierea unei rochii:
1. Platesti mai putin pe o rochie mai scumpa decat iti permite bugetul de nunta (pe piata gasesti de inchiriat rochii de la 700-800 ron pana la 1500 ron pentru rochii care in catalog au preturi de pana la 2000 euro).
2. Scapi de stresul ca rochia pentru care te vei decide s-ar putea sa fie mai scumpa decat iti poti permite; e putin probabil ca din cataloagele brandurilor de lux reprezentate de firmele care inchiriaza rochii de mireasa sa nu gasesti ceva pe gustul tau.
3. Suma cu care inchiriezi o rochie ajunge cam la jumatate din pretul unei rochii medii pe care o mireasa o cumpara si pe care o poarta o singura data.
4. Poti inchiria 2 rochii de mireasa - o solutie pentru atunci cand ai 2 petreceri de nunta (in orase sau tari diferite).
5. Rochiile se pot retusa in pretul rochiei (conform cu dimensiunile tale: inaltime, talie, bust). Proba se face din timp.
6. Dupa nunta, nu este nevoie sa duci rochia inchiriata la curatat deoarece acest serviciu intra in pretul de inchiriere. Un stres in minus mai ale daca ai o rochie sofisticata pe care te gandesti ca ai ferit-o o noapte intreaga de posibile deteriorari si o strica o simpla curatare.
7. Rochia de mireasa inchiriata este la dispozitia ta pana la 5 zile (de joi pana luni dupa nunta iar daca nu poti face returnarea personal, atunci poti apela la o firma de curierat pentu o suma rezonabila)
8. In cazul in care rochia este deteriorata la returnare, platesti doar pretul implicat de repararea rochiei; potentialul de risc e mai mare daca lungimea rochiei nu e ajustata conform cu pantofii pe care ii vei purta, insa daca ai in vedere acest lucru eviti o problema.
9. Cu o rochie inchiriata scapi de grija depozitarii de dupa nunta. E putin probabil sa-si mai imagineze cineva ca rochia de mireasa va fi transmisa generatiilor viitoare.
10. Poti inchiria si accesorii daca ti se pare ca e posibil sa dai mai mult pe accesorizarea unei rochii pe care o inchiriezi la un pret bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu