miercuri, 2 iulie 2014

6 idei de lumanari de nunta

Lumanarile de nunta, ca si aranjamentele florale si celelalte decoratiuni, trebuie sa poarte amprenta stilului nuntii ales. Majoritatea agentiilor specializate in decoratiuni de nunta ofera lumanari ornate cu diferite buchete de flori. Eu iti ofer 6 idei de lumanari superbe pe care le poti avea la nunta ta. Iar daca nu le tii prea mult timp aprinse, ai putea sa le folosesti si mai tarziu, la botezul primului copil:)

1. Lumanari cu mini-trandafiri
Buchete bogate de trandafiri acopera intreaga lumanare, ca o iedera. Albe, roz sau portocalii, buchetele de trandafiri impodobesc lumanarea,oferind o alura de sarbatoare. Iti sugerez buchetul de trandafiri albi, simbolizeaza parca cel mai bine festivitatea dar si sacralitatea momentului.
  
Agentia de decoratiuni Aralia

2. Lumanari cu orhidee
Recunoscute pentru frumusetea si eleganta lor, orhideele, atasate pe lumanarile de nunta,  pot face o impresie foarte buna. Orhideea este considerata simbolul frumusetii perfecte datorita simetriei florilor si fruzelor fata de tulpina. O floare perfecta pentru o nunta perfecta.
  
Agentia de decoratiuni Amalt Decor

3. Lumanari- "mireasa"
Aceste lumanari reproduc parca silueta miresei: supla, cu buchetul de flori "in mana", si cu rochia alba de mireasa, reprezentata de panza care sustine buchetul. Acestea sunt potrivite nu numai pentru nunta civila, dar pot fi folosite si la petrecere, mai ales daca aceasta se desfasoara in aer liber.
  
Agentia de decoratiuni Amalt Decor
4. Lumanari cu garoafe
Buchetele de flori care orneaza lumanarile sunt formate in principal din garoafe albe. Acestea se imbina foarte bine cu celelalte flori, chiar daca nu sunt recunoscute pentru frumusetea lor. In cazul unui buget mai mic alocat decoratiunilor din nunta, ai putea sa iti confectionezi tu buchetul pentru lumanari, folosind mai multe garoafe de diferite culori, cativa irisi, si cativa trandafiri.
  
Agentia de decoratiuni Amalt Decor
5. Lumanari - buchet rustic
Niste lumanari originale. Buchetul e format din multe flori de camp, dar are pe alocuri si irisi sau trandafiri rosii de gradina. Florile acopera aproape toata suprafata lumanarii si dau mai mult impresia unor obiecte decorative... Sunt foarte potrivite, mai ales pentru nuntile de toamna.
  
Agentia organizari nunti Rina
6. Lumanari - marturii
Iti sugerez sa ai niste lumanari mici pe care sa le pui pe mesele festive. Ai putea sa dai comanda de lumanari care sa aiba inscrise numele voastre. Poti aseza cate una in dreptul fiecarui invitat si la sfarsit, sa ii atentionezi pe invitati sa le ia acasa. E un obiect frumos, poate fi chiar si folositor, si mai ales este o dovada originala a participarii la nunta voastra pe care o pot avea invitatii in casele lor.
  
Agentia organizari nunti C&C


By Karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu