marți, 8 iulie 2014

Vinde-ti rochia de mireasa!

A trecut ziua nuntii tale, cea pe care ai asteptat-o cu sufletul la gura, a fost minunata, a fost asa cum ai visat si ti-ai dorit. Ai primit binecuvantarea familiei, ai sarbatorit alaturi de prieteni, ai fost cea mai frumoasa si mai admirata. Ce sa o mai lungim cu vorba, ai fost perfecta! Si la aceasta perfectiune a contribuit cu un succes de necontestat rochia ta de mireasa. Si ce daca ai depasit bugetul? Rochia a meritat fiecare banut.
Insa momentul a trecut, au ramas amintirile, pozele, filmuletele si senzatiile, este timpul sa te desparti de partenera ta cea mai de pret din ziua nuntii, este timpul ca rochia ta sa faca la fel de fericita o alta mireasa, dornica de perfectiune.     
 
Pare de necrezut, dar, in sfarsit, in Romania, ai posibilitatea sa iti vinzi rochia de mireasa.
Prin  rochia ta de mireasa nu si-a incheiat calatoria, nu va ramane uitata inghesuita in sifonier, va putea fi admirata de viitoarele mirese si pe una dintre ele o va face la fel de fericita ca si pe tine. Nu trebuie decat sa intri pe www.RochiaDupaNunta.ro , sa completezi un formular, apoi anuntul tau va fi postat timp de un an. Cand o mireasa se va indragosti de rochia ta, te va putea anunta pe email. Nimeni nu va inteveni intre tine, rochie si fericirea ei. Si nici comision de vanzare nu se percepe.
Iar pentru voi, viitoare mirese, nu va mai conta bugetul auster, nu va mai conta decat sa gasesti rochia potrivita. Pentru ca pe  cu siguranta o vei gasi, la pretul corect, si pregatita sa iti modeleze basmul la care ai visat in care tu devii personajul principal, o adevarata printesa.
Intra pe www.RochiaDupaNunta.ro, cauta, descopera, admira, si cand ai intrezarit perfectiunea, vei putea comunica pe email cu cea care detine fericirea ta, rochia ta de mireasa.
Intra pe www.RochiaDupaNunta.ro si poti cumpara sau vinde nu numai rochii de mireasa, ci si rochii de seara si tot felul de accesorii pentru nunta sau alte evenimente la fel de fericite!
CONTACT: office@rochiadupanunta.ro

ROCHII DE VANZARE


Rochie Alfred Angelo vanduta de Elisabeta
 

Rochie Monica Darie vanduta de Florentina
 

Rochie Bien Savvy vanduta de Lavinia
 

Rochie Marcu vanduta de Alina
 

Rochie Jasmine vanduta de Flori

Rochie Mirandi vanduta de Corina
Pentru celelalte ocazii, intra pe Margotte.ro si vei gasi rochii de vanzare potrivite pentru tinuta de zi cu zi.


Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu