luni, 28 iulie 2014

Cadoul ideal pentru nasi

Dupa cum bine stim, odata cu taina cununiei, primim in dar la nunta si o noua pereche de parinti - parintii spirituali - nasii. Traditia spune ca tinerii casatoriti trebuie sa le faca nasilor un cadou, drept multumire pentru angajamentul pe care acestia si-l iau, asa ca, nu cred ca exista cuplu in pragul pregatirilor de nunta care sa nu-si fi pus intrebarea: "Ce cadou le putem face nasilor?!" Iata cateva idei care sa te ajute in gasirea cadoului perfect pentru nasii tai.

1. Obiecte de bucatarie, cum ar fi: un set de pahare deosebit, electrocasnice mici (robot de bucatarie, masina de paine, espressor de cafea, cuptor cu microunde), un set de masa potrivit bucatariei lor, un set de oale de care stiti ca ar avea nevoie (mai ales daca le face placere sa gateasca impreuna), un set de argintarie sau chiar un set de picnic. Cel mai important este sa aflati ce ar avea nevoie si ce le-ar folosi cu adevarat.
idee de cadou pentru nasiidee de cadou pentru nasi

2. Un alt cadou potrivit poate fi si o lenjerie de pat deosebita, dintr-un material calitativ, care sa se potriveasca dormitorului lor. Gasesti o gama variata de modele, materiale si culori. Poti sa alegi un motiv romantic sau unul vesel, care stii ca li se potriveste lor ca si cuplu si ar folosi-o cu placere. Este important sa aflati daca nu mai au ceva asemanator pentru a fi siguri ca se vor bucura de cadoul primit.
idee de cadou pentru nasiidee de cadou pentru nasi

3. Daca nasii tai poarta numele unui sfant, o alegere potrivita poate fi si o icoana. Trebuie sa gasiti una deosebita, poate argintata, care sa le poarte noroc si pe care ei sa o indrageasca. Acesta este un cadou care nu se potriveste oricarui cuplu, asa ca va sfatuim sa-l cumparati doar daca stiti sigur ca nasii vostrii ar aprecia un astfel de cadou.
icoana cadou pentru nasi

4. Se poarta in ultima vreme cosurile cadou care contin un vin bun, o prajitura. Este potrivit si pentru a fi daruit nasilor si puteti adauga langa bunatatile din el si mici atentii care sa incante, cum ar fi o bijuterie pentru nasa, o pereche de butoni pentru nasul, sau orice altceva credeti voi ca este potrivit.
cos cadou pentru nasicos cadou pentru nasi
5. Daca vreti sa le luati un cadou doar pentru ei doi puteti opta si pentru un set deosebit de baie, cu halate, prosoape si diverse accesorii. Se gasesc in multe variante si culori si este un cadou foarte practic. Trebuie doar sa fiti atenti sa fie de foarte buna calitate si in culorile preferate de ei.
set halate cadou pentru nasihalate cadou pentru nasi

6. Daca vreti sa le oferiti nasilor vostri un cadou iesit din comun puteti opta si pentru cadouri personalizate, cum ar fi de exemplu o sedinta la SPA pentru nasa si un vin de colectie pentru nasul. Cu siguranta amandoi vor fi incantati si veti reusi sa aduceti zambetul pe buzele lor. Puteti, de asemenea, personaliza diferite obiecte, cu o fotografie a lor, numele sau ceva ce ei indragesc.

idee cadou pentru nasiidee cadou pentru nasi
7. In cazul in care nasii au copii, nu uitati de ei. Este necesar sa le faceti si lor un cadou ce poate consta intr-o jucarie, o hainuta; in functie de varsta copilului va puteti inspira din viata lui de zi cu zi pentru a-i oferi un cadou care sa-i faca placere si de care sa se bucure.
idee cadou pentru nasiidee cadou pentru nasi

Indiferent de cadoul ales pentru nasi este important sa aveti o legatura speciala cu ei, sa devina parte din familia voastra marita si sa tineti minte ca ii aveti pentru intreaga viata. Comunicati cu ei, intalniti-va si mentineti relatia cat mai vie si calda. Sunt un dar de nepretuit de la viata.



By Karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu