sâmbătă, 26 iulie 2014

Unde gasesti rochii de mireasa de inchiriat pentru ziua cea mare

Rochiile de mireasa de inchiriat sunt solutia perfecta pentru ziua nuntii, in cazul in care nu dispui de un buget foarte mare. Daca nu vrei sa faci economie in organizarea nuntii si preferi sa accepti un compromis in cazul rochiei de mireasa, atunci magazinele care ofera rochii de mireasa de inchiriat te vor surprinde placut cu ofertele lor. De ce ai vrea ca rochia de mireasa pe care ai cheltuit o suma considerabila de bani sa se ofileasca undeva, uitata intr-un dulap sau sertar prafuit?
Noi iti propunem 12 modele de rochii de mireasa de inchiriatcare ar transforma orice femeie intr-o printesa si iti oferim, in plus, magazinele de unde poti face aceste achizitii.
Priveste selectia noastra de rochii de mireasa pentru inchiriat si convinge-te de utilitatea si ingeniozitatea unei sesiuni de smart-shopping.

Rochii de mireasa de inchiriat in stilul A-line

Vei putea gasi rochii de mireasa de inchiriat in cele mai diverse modele, de la rochiile tip A-line la cele de tip sirena sau de inspiratie greceasca. Tipul A-line este potrivit pentru majoritatea siluetelor fiindca evidentiaza talia si poate ascunde unele defecte precum un posterior mai generos sau coapse proeminente.
Poti alege dintre rochiile de mireasa de inchiriat de acest tip, daca iti doresti o tinuta cu un design simplu, curat si elegant. Desi nu este o conditie, rochiile de mireasa de tip A-line au in general o croiala minimalista. Ele pot compensa prin elementele decorative, fie in partea superioara, punand accentul pe corset, fie in partea inferioara, precum in cazul rochiei Allure Bridals oferita de Best Bride.
 Rochie de mireasa de inchiriat A-lineRochie de mireasa de inchiriat a-line
Rochie de mireasa Allure Bridals,Best Bride,pret:1900 lei Rochie de mireasa Allure Bridals,Best Bride , pret: 1600 lei
Rochie de mireasa de inchiriat A-lineRochie de mireasa de inchiriat
Rochie de mireasa Mori Lee, Elite Mariaj, pret 300 euroRochie de mireasa Mori Lee, Best Bride , pret: 1200 lei 

Rochii de mireasa de inchiriat in stil printesa

Ce poate fi mai frumos si mai delicat cu bugetul tau, decat o rochie in stilul printesa pe care sa o alegi din magazinele care ofera rochii de mireasa de inchiriat. Vei gasi modele demne de ducese, feminine, sofisticate, care iti vor oferi o prestanta pe care orice mireasa si-o doreste in ziua nuntii.
De la furnizorii ce ofera rochii de mireasa de inchiriat vei putea achizitiona aceste superbe modele gratioase, care pun in evidenta orice silueta, bineinteles, la un pret redus. Rochiile de mireasa in stil printesa se caracterizeaza prin baza foarte voluminoasa, ce poate fi conceputa din crinolina si jupon. Pe langa farmecul aparte pe care il au, rochiile de mireasa in stil printesa ascund soldurile mai late si coapsele de care, poate, nu esti multumita.
Rochie de mireasa de inchiriat stil printesaRochie de mireasa de inchiriat stil printesa
Rochie Demetrios, Elite Mariaj, pret: 350 euro Rochie mireasa Maria White Lady,SmartBride , pret: nespecificat

Rochii de mireasa de inchiriat nonconformiste

Daca alegi rochii de mireasa de inchiriat asta nu inseamna ca trebuie sa faci un compromis si in cazul designului. Daca te caracterizeaza un stil inedit si nu iti doresti sa optezi pentru clasicele modele consacrate, atunci poti sa inchiriezi o rochie de mireasa scurta sau asimetrica, precum cea oferita de Elite Mariaj. De la acelasi furnizor poti incerca o rochie moderna, cu crapatura si un design original, care surprinde prin volum si despicatura senzuala in partea inferioara, si  feminitatea data de elementele florale, in partea superioara.
Rochie de mireasa de inchiriat nonconformista Rochie de mireasa de inchiriat nonconformista
Rochie mireasa Couture by Impression, Elite Mariaj, pret: 350 euro  Rochie mireasa Impression Bridal,Elite Mariaj, pret: 300 euro

Rochiile de mireasa de inchiriat in stil sirena

Daca modelele de rochii de mireasa pentru inchiriat prezentate pana acum nu te-au convins, atunci iti propunem unul dintre cele mai rafinate si distinse stiluri, cel al rochiei de mireasa sirena. Cu o croiala aleasa, delicata, rochia de mireasa in stil sirena iti va contura silueta si iti va scoate in evidenta corpul, de la bust pana la talie si solduri. Ideala pentru persoanele care sunt mandre de aspectul lor fizic, rochia de mireasa in stil sirena este recunoscuta pentru feminitate, eleganta si rafinament.
Alege un model dintre rochiile de mireasa de inchiriat si te vei putea bucura de o tinuta de vis din materiale fluide si delicate precum voalul, satinul si dantela. Fie ca vei opta pentru modelul ivory oferit de BestBride, de rochia alba din dantela Chantilly, oferita de Elite Mariaj, sau de uimitoarele rochii La Novia, alegerea ta va da dovada de aceeasi distinctie.
Rochie de mireasa de inchiriat stil sirenaRochie de mireasa de inchiriat stil printesa
Rochie de mireasa Cielo - Alyce Designs, Best Bride , pret: 1400 lei Rochie de mireasa Collection Couture, Elite Mariaj, pret: 400 euro
Rochie mireasa de inchiriat sirenaRochie de mireasa de inchiriat stil sirena
Rochie Mireasa San Patrick Carlota,La Novia, pret: 450 euro Rochie de mireasa Pronovias Salamanca, La Novia , pret: 350 euro

Furnizori

Magazinele cu rochii de mireasa de inchiriat iti pun la dispozitie o gama variata de modele. Daca te-ai hotarat sa alegi unul dintre modelele prezentate mai sus sau iti doresti sa vezi mai multe optiuni cu rochii de mireasa de inchiriat, iata sugestii de furnizori:

Smart Bride
La Novia 
Best Bride 
Elite Mariaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu