miercuri, 16 iulie 2014

Rochia de mireasa scurta - o alternativa comoda si originala

Rochiile de mireasa scurte sunt unice si ideale pentru miresele nonconformiste care prefera sa ocoleasca putin traditia in favoarea a ceva diferit, original si comod. Nu multe mirese se incumeta sa aleaga o astfel de rochie, insa foarte multe modele sunt atat de frumoase incat te pot convinge. Iar daca un model te-a inspirat cu adevarat, poate sa devina cu usurinta rochita de cununie civila, daca preferi pentru cununia religioasa o rochie de mireasa clasica.

Rochiile de mireasa scurte
reusesc cu fiecare an care trece sa acapereze inca putin din piata, designerii oferind din ce in ce mai multe modele, deosebite prin selectia de materiale, originale prin detaliile feminine si potrivite oricarei siluete prin croiala delicata. Sunt sigura ca v-am starnit curiozitatea, asa ca va ofer o selectie a rochiilor scurte de mireasa care se potrivesc tendintelor din 2010, rochii care impresioneaza prin linia moderna si feminina.

Rochii de mireasa scurte in stil retro

Inspirate din moda anilor '50, rochiile rock'n'roll sunt una dintre principalele tendinte ale acestui an. Croiala acestor rochii este impresionanta prin capacitatea ei de a complimenta orice silueta . Acestea se remarca prin benzile late din jurul taliei, evidentiind astfel silueta, completate de un corset strans si o fusta ampla.
Lungimea fustei poate sa oscileze. Fustele cu o lungime care se termina deasupra genunchilor sunt ideale pentru miresele mici de inaltime, cu picioare drepte si subtiri. In imagine rochie Tango Destination de pe www.endlimits.ro
    
Fusta care se termina putin sub genunchi este completata perfect de un decolteu in forma de inima sau drept si de lipsa bretelelor. Daca preferi bretele, alege-le transparente sau numai pe un umar. In imagine rochie Val Stefani de pe www.endlimits.ro
     
Fusta care se termina deasupra gleznei implica existenta unei glezne subtiri, deoarece gleznele sunt cele care vor fi evidentiate de catre acest model. In imagine rochie Tango Destination de pe www.endlimits.ro
   

Isadorable 

Christian Philippe 
 
Rosa Clara
 

Rochii de mireasa scurte si provocatoare

Pentru miresele care au depasit o anumita varsta, insa sunt in continuare foarte sigure pe feminitatea lor, rochiile drepte, care urmaresc linia siluetei sunt o aternativa excelenta. Desigur ca nu se impune o regula, rochiile de acest gen se potrivesc oricarei varste si oricarei mirese care are o personalitate senzuala si provocatoare.
 
Tango Destination

 www.endlimits.ro
 
Pronovias
 

Rochii de mireasa scurte cu trena

O alternativa ce impleteste intr-un mod original clasicul cu modernul sunt rochiile scurte completate de o trena la spate, care aduce acea maiestuozitate care este specifica unei rochii de mireasa.
Daca esti o mireasa mai curajoasa, care nu se fereste sa-si arate senzualitatea si sa-si exprime feminitatea, o rochie de mireasa foarte scurta cu o trena voluminoasa, detaliata de volane sau de materiale grele este o optiune care a devenit clasica de cativa ani.

Brumihar 
 
Bien Savvy

Fashion Princess 
Daca esti genul care prefera comoditatea unei rochii de mireasa scurte, dar doresti si putin din eleganta impunatoare specifica acestei ocazii, atunci poti alege rochii de mireasa care inlocuiesc trena cu o crapatura delicata ce descopera feminitatea picioarelor.
 
Christian Philippe

Miresele.ro 
 
Rochiatademireasa.ro
Daca preferi simplitatea, exista si alternative mai delicate si mai putin impunatoare, rochii de mireasa scurte cu o trena simpla care se desprinde din circumferinta rochiei sau se poate detasa de restul rochiei.
 
Cosmina Englizian
 
 
 
 
 
Tango Destination

Rochia de mireasa scurta cu detalii delicate

Rochiile de mireasa scurte trebuie sa iasa in evidenta prin detalii, materiale si croiala pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor in cea mai importanta zi din viata unei femei. Designerii nu se lasa pe tanjeala, si ofera cu o maiestrie aparte, cele mai interesante si mai originale detalii.
Astfel, rochiile foarte scurte garnisite cu volane, funde, flori, sunt in tendinte si dau o nota sculpturala si foarte feminina tinutei, modeland de asemenea note extreme de originale si moderne.
 
Tango Destination
 
 

Mariage Couture 
O alta alternativa care se inscrie in aceeasi nota este reprezentata de rochiile care isi bazeaza originalitatea pe combinatiile de materiale : dantela, satin, brocart, organza, materiale pretioase care sunt evidentiate de cristale, margele, perle incrustate.
  
Tango Destination
 
Adore Couture 



By  Karena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu