joi, 3 iulie 2014

MODELUL TORTULUI DE NUNTA UIN FUNCTIE DE STILUL NUNTII

Te implici din plin in pregatirile pentru nunta si nu stii ce sa alegi dintre numeroasele modele de torturi? Karena iti recomanda cateva modele de torturi pentru nunta care sa te inspire in alegerea pe care urmeaza sa o faci.
      Printre toate detaliile pe care le stabilesti cu atentie pentru ziua cea mare, trebuie neaparat sa iei in calcul si momentul taierii tortului, in care acesta va fi in centrul atentiei. Cu martipan, frisca sau ciocolata, in functie de preferintele voastre, tortul reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale petrecerii in momentul in care toti ochii vor fi atintiti asupra lui. Intr-adevar, alegerea lui dintre atatea modele de torturi de nunta este una dificila si, in plus, trebuie sa tii cont si de faptul ca sunt torturi si torturi in functie de nunta. Culoarea, aromele si accesoriile acestuia trebuie alese cu grija, astfel incat sa se potriveasca stilului nuntii tale, sa se asorteze cu aranjamentele florale sau cu rochia ta si sa ilustreze personalitatea voastra.

Modele de torturi pentru nunta clasica

      Pentru o nunta clasica, in care se pune accent pe eleganta si traditional si in care insertiile romantice sunt evidentiate atat de rochia miresei, cat si de aranjamentele florale, sunt recomandate acele modele de torturi de nunta care sa respecte aceeasi nota de eleganta. Invelite in martipan alb sau in frisca, acestea vor fi apreciate cu siguranta de invitati.
                Sugestie Karena                   Cofetaria Dana
            Cofetaria Acapulco               Sugestie Karena
                 Sugestie Karena                   Cofetaria Dana
                  Cofetaria Arta                 Cofetaria Dana

Modele de torturi cu flori pentru nunta romantica

    Pentru o pata de culoare in albul imaculat al nuntii, poti alege unul dintre acele modele de torturi pentru nunta accesorizate cu flori din zahar, colorate, care sa atraga atentia asupra lui. Cu o asemenea alegere, poti fi sigura ca privirea invitatilor va fi incantata de contrastul de culori si abia vor astepta sa guste din opera de arta.
                 Sugestie Karena             Cofetaria Dana
                  Sugestie Karena                 Cofetaria Dana
                Cofetaria Dana                Cofetaria Dana
                 Cofetaria Anastyl                Cofetaria Dana

Modele de torturi alb-negru pentru o nunta in contraste


    Contrastul alb-negru intalnit in vestimentatia mirilor poate fi transpus si in cateva modele de torturi de nunta elegante, care sa fie in ton cu cromatica principala simbolizata de rochia de mireasa si costumul mirelui. Simplu, rafinat, un astfel de tort va completa perfect tabloul de nunta.
   
             Cofetaria Anastyl                      Cofetaria Anastyl
   
                Sugestie Karena                  Sugestie Karena
   
                   Cofetaria Dana                    Cofetaria Dana
   
                    Cofetaria Dana                    Cofetaria Dana

  Modele de torturi colorate pentru o nunta de vara


    Pentru o nunta in culori, cu aranjamente florale intr-un anumit ton cromatic, va recomandam un tort care sa respecte acelasi stil. Ai de ales dintre numeroase modele de torturi de nunta colorate, care sa aduca o pata de culoare si sa atraga atentia invitatilor. Cu flori de zahar aplicate sau cu broderii din zahar, un asemenea tort poate pastra eleganta unui asemenea moment special, si, in acelasi timp sa evidentieze personalitatea voastra.

   
                  Sugestie Karena                    Cofetaria Dana
   
                      Cofetaria Dana               Cofetaria Dana
   
                    Cofetaria Dana                     Cofetaria Dana
   
                Cofetaria Dana                    Cofetaria Dana
   
                 Cofetaria Anastyl                     Cofetaria Dana

 

 Modele de torturi pentru o nunta nonconformista

    O sa fii o mireasa neconventionala? O sa ai o rochie ce nu respecta tiparul traditional? Ai organizat o nunta care sa se evidentieze prin indrazneala si nonconformism? Atunci cea mai buna alegere pentru tort este una in ton cu stilul petrecerii. Inspira-te din urmatoarele modele de torturi de nunta si sigur nu vei da gres in alegerea modelului perfect pentru tine. In culori tari, cu forme inedite sau cu accesorii supradimensionate, acestea vor atrage atentia tuturor.
   
                 Cofetaria Anastyl                 Cofetaria Anastyl
   
                      Cofetaria Dana                     Cofetaria Dana
   
                     Cofetaria Dana                     Cofetaria Dana
   
                   Cofetaria Arta                 Cofetaria Anastyl
   
                  Cofetaria Dana               Cofetaria Anastyl

    Dupa cum am vazut, ai de ales dintre o multime de modele de torturi pentru nunta. Chiar daca este greu sa te hotarasti, vei gasi cu siguranta varianta perfecta pentru nunta ta. Nu uita ca sunt modele diferite de torturi in functie de nunta, iar tu trebuie sa il alegi pe cel potrivit stilului tau, care sa fie pe placul tau si al sotului. Nu trebuie sa uitam nici de invitati. Alege tortul care crezi ca o sa-i surprinda placut si care ii va tine cu ochii atintiti catre el in momentul in care il veti taia.
    Tot ce ai de facut acum este sa te indrepti catre cofetarie si sa vezi ce variante ai la dispozitie. Nu uita insa de degustarea sortimentului ales inainte de a te hotari asupra lui.


Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu