vineri, 4 iulie 2014

Lumanari nunta : modele si preturi in functie de stilul nuntii

Lumanarile de nunta sunt cele mai importante accesorii, fara de care ceremonia religioasa nu poate avea loc. In cazul in care nu stii ce lumanari de nunta sa alegi, care este oferta pentru lumanari la nuntile anului 2013 si care sunt preturile lor, Karena iti ofera cateva idei si informatii utile.
In 2014, veti avea multe modele de lumanari de nunta din care sa alegeti, de aceea  va propun 4 idei incantatoare pentru lumanarile de nunta care speram sa fie atat pe placul vostru si al nasilor vostri de cununie, cat si al invitatilor la nunta voastra. In 2014, lumanarile de cununie trebuie sa asigure o nota de originalitate ceremoniei religioase, sa creeze amintiri frumoase pentru albumul de fotografii, dar si sa se incadreze ca pret in bugetul nuntii voastre si ca aspect in stilul nuntii. Nu uitati ca lumanarile de nunta constituie si un suvenir propriu noii voastre familii, prin urmare este foarte importanta alegerea pe care o faceti.

Lumanari de nunta clasice, pentru nunti traditionale

Lumanarile de nunta traditionale, ornate cu flori si voal, sunt inca preferate de foarte multe cupluri de miri. Lumanarile traditionale pot fi impodobite cu flori, frunze si iarba, se poate adauga voal sau tul, insa pentru infrumusetarea acestora mai pot fi folosite si alte accesorii cum ar fi cristale, margele, panglici, gargarite, fluturi sau ingerasi. Atunci cand mergeti la florarie, alegeti cu grija modelul - lumanarile de nunta vor fi prezente in aproape toate fotografiile de nunta realizate in timpul ceremoniei religioase. Selectati florile care sa fie asortate ca specie si forma, nu numai ca si culoare, buchetului miresei si buchetului nasei - in acest fel veti obtine un look unitar, clasic.
 Lumanari de nunta Petalia
Sursa: Petalia. Pret la cerere.
 Lumanari de nunta cu flori naturale Petalia
Sursa: Petalia. Pret la cerere.
 Lumanari nunta Maison Dadoo
Sursa: Maison Dadoo. Pret la cerere.

Lumanari de nunta sculptate, pentru nunti romantice

Lumanarile de nunta sculptate constituie una dintre cele mai frumoase variante pentru care puteti opta. Desi pot fi gasite intr-o varietate foarte mare de modele si culori, pe care le puteti selecta in functie de preferintele voastre sau stilul nuntii, lumanarile de nunta sculptate se potrivesc oricarei nunti al carei stil este romantic. Flori, fluturi, desene abstracte, miri, un scurt mesaj sau chiar ingerasi care sa vegheze ceremonia religioasa - trebuie doar sa alegeti ce doriti sa va impodobeasca lumanarile de nunta.
Lumanare sculptata Drgastar
Sursa: Dragstar
Lumanare sculptata, model pe 6 coloane.
Diverse culori.
Lumanarile pot fi personalizate in functie de dorinta clientului.

Inaltime - 60cm. Diametru - 4 cm.
Greutate - 800 grame.

Pret: 50 ron / bucata.
 Lumanare nunta sculptata cu miri si flori
Sursa: Dragstar
Lumanare sculptata cu trandafirasi si figurine miri.
Lumanarile pot fi personalizate in functie de dorinta clientului.
Inaltime - 60cm.
Diametru - 4 cm.
Greutate - 800 grame.
Pret: 70 ron / bucata.
 Lumanari sculptate Dragstar cu trandafirasi
Sursa: Dragstar
Lumanare sculptata cu trandafirasi.
Lumanarile pot fi personalizate in functie de dorinta clientului.
Inaltime - 60cm.
Diametru - 4 cm.
Greutate - 800 grame.
Pret: 50 ron / bucata.

Lumanari de nunta scurte sau pictate, pentru nunti moderne

Lumanarile de nunta foarte scurte sau lungi, dar doar pictate, reprezinta o alegere inspirata pentru cuplurile care doresc o varianta mai comoda si moderna a lumanarilor de nunta. Pana la urma, lumanarile poarta un simbol, care va fi evident indiferent de inaltimea lumanarilor de nunta. Lumanarile de nunta scurte pot fi pictate, sculptate, decorate si personalizate in functie de imaginatia si dorinta voastra. In cazul in care doriti, si noi va sfatuim sa optati pentru aceasta varianta, lumanarile de nunta scurte pot fi accesorizate cu suporturi deosebite, asortate, care va vor permite sa le expuneti la masa mirilor in timpul receptiei, dar si sa le mai folositi in viitor, la aniversarea casatoriei, de exemplu.
 Lumanare nunta cu inimioareInaltime 60 cm; diametru 3.5 cm.
Greutate: 550 gr.
Pret: 65.00 lei.


Lumanare de cununie cu inaltimea de 60 cm, realizata manual cu flori, inimi si fluturi rosii. Lumanarea este decorata cu aplicatii din ceara tasata rosie in forma de inimioare, flori si fluturi. Se poate personaliza manual cu numele sau initialele mirilor si/sau data nuntii Atat lungimea cat si grosimea lumanarii poate fi modificata si variaza in functie de preferintele mirilor.

www.magazin-lumanari.ro
 Lumanare pictataInaltimea 1 m, diametru 3,5 cm
Greutate: 850 gr
Pret: 85.00 lei


Lumanare de cununie realizata manual cu flori colorate. Pe lumanare sunt aplicate flori din ceara pictate manual in culorile primaverii. Se poate personaliza manual cu numele sau initialele mirilor si/sau data nuntii Atat lungimea cat si grosimea lumanarii poate fi modificata si variaza in functie de preferintele mirilor.


 www.magazin-lumanari.ro
 Lumanare pictata 1Inaltimea 1 m, diametru 3,5 cm
Greutate: 850 gr
Pret: 85.00 lei


Lumanare de cununie realizata manual cu o floare mov. Pe lumanare este aplicata o floare mov si frunzulite aurii pictate manual. Se poate personaliza manual cu numele sau initialele mirilor si/sau data nuntii Atat lungimea cat si grosimea lumanarii poate fi modificata si variaza in functie de preferintele mirilor.
www.magazin-lumanari.ro

Lumanari scurte, pentru nunti altfel

Daca vrei sa ai o nunta pur si simplu...altfel, atunci lumanarile de nunta scurte sunt varianta ideala pentru tine. Imbinand modernismul unei lumanari atipice cu traditionalismul aranjamentului floral specific unei lumanari de nunta, lumanarile de nunta scurte vor fi usor de tinut si, cu siguranta, vor atrage atentia tuturor invitatilor.

Maison Dadoo
  

Maison Dadoo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu