luni, 3 martie 2014

Animalul de companie la nunta?! NU doar la sedinta foto :)

Animalul de companie este parte din familia ta. Nu este un lucru surprinzator ca anumite cupluri sa doreasca sa includa in nunta lor si animalutul de companie. La urma urmei, este alaturi de tine in fiecare zi, de ce nu ar fi alaturi de tine si in aceasta zi minunata.
Iata cateva sugestii pentru a include animalutul in planurile tale de nunta.

1.       Asigura-te ca invitatii se vor simti in largul lor daca va fi un animal de companie in imprejurime. Consulta-te cu viitorul sot / viitoarea sotie si apoi intrebati invitatii direct. Nu ati vrea ca nasul sa stranute din cauza ca are alergie la pisici sau ca domnisoarele de onoare se tem de catei. Atunci poate ar fi mai bine sa il lasati acasa decat sa creati o situatie penibila.
2.       Verifica la restaurant ca nu este o problema sa aduci un animal de companie. Multe localuri sunt declarate "pet friendly" insa ar trebui sa asigure un spatiu si pentru acesta, un mic bol cu mancare si niste apa.


3.       Gandeste-te la utilitatea acestuia. Poti face ceva inedit si anume sa inveti catelul sa aduca cutiuta cu verighetele.
4.       Exerseaza. Ca orice truc pe care acesta il invata, poti sa il educi in cateva zile sa mearga frumos pe langa voi in drumul spre altar. Daca planuiesti sa il imbraci intr-o tinuta adecvata nuntii tale, atunci ar fi bine ca sa il imbraci de cateva ori inainte pentru a se obisnui cu hainutele. Astfel in ziua nuntii acesta nu va sta stresat si nu va incerca sa rupa tot ce are pe el. In special la pet-shop-uri se gasesc hainute pentru animalutele de companie, sau poti face o comanda speciala pentru a fi asortat cu tine si cu tema nuntii.


5.       Supravegheaza-l. Tu sau roaga pe cineva sa faca asta in ziua nuntii. Alege pe cineva in care animalul are deja incredere, si roaga-l sa aibe grija pe perioada ceremoniei de acesta. Posibil ca animalutul sa fie foarte entuziasmat si sa vrea sa I se ofere multa atentie.
6.       Neprevazutul. Ia-ti toate masurile necesare pentru eventualele evenimente neprevazute. Daca ai rugat pe cienva sa aibe grija de acesta, asigura-te ca nu are o functie importanta in ceremonie (precum nasii) si ca va putea iesi cu el afara in cazul in care acesta va avea nevoie sau se va simti deranjat.


Gandeste-te la ce si-ar dori el. Aminteste-ti ca desi noi iubim animalele si am vrea sa fie alaturi de noi, poate acestea se vor simti rau mai ales ca sunt multi oameni implicati. Daca acesta nu se simte confortabil in aglomeratie, atunci poate ar fi mai bine sa iti arati iubirea doar luandu-l la sedinta foto. Astfel va ramane in albumul vostru de amintiri, iar acesta se va putea intoarce acasa la jucariile preferate si la culcusul cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu