duminică, 16 martie 2014

Cum îţi alegi poşeta de mireasă

Probabil că n-o să ai nevoie de ea, însă poşeta este o parte importantă a oricărui outfit, aşa că n-ar trebui să-ţi lipsească nici când eşti mireasă. Iată cum se alege şi care sunt...
Şi aici, ca şi în cazul altor accesorii, ai atâtea opţiuni încât îţi va fi greu să alegi. Avantajul este că nu trebuie să te gândeşti la confort sau la partea practică, având libertatea de a alege o poşetă doar în funcţie de aspect.

Chiar şi aşa, geanta pe care o vei purta la nuntă trebuie să se potrivească perfect cu rochia, pantofii şi restul accesoriilor.

Cum alegi poşeta de mireasă

Poşeta este unul din accesoriile pe nedrept ignorate de miresele aflate în căutarea outfitului perfect. Dacă unele aleg chiar să renunţe la ea, altele o consideră o piesă de bază şi după ce se îndrăgostesc de o gentuţă îţi construiesc întregul look în jurul ei. Adevărul este că, dacă ai timp să baţi magazinele, s-ar putea să găseşti şi tu câteva modele care îţi vor lua ochii.

Opţiunile sunt nenumărate: plic, clutch, săculeţ, portofel, vintage, ultra modernă, simplă, cu paiete, cu pene, cu perluţe sau cristale. Dacă ţi-ai ales deja rochia, înseamnă că ai un punct de pornire.

Bineînţeles, o rochie vintage „cere” o poşetă în acelaşi stil, aşa cum nu poţi să porţi un săculeţ romantic dacă ţi-ai ales o rochie scurtă, foarte modernă. Iar dacă rochia este complexă, cu multe detalii care îţi iau ochii, ar fi bine să alegi o poşetă cât mai simplă, ca să nu ai un look prea încărcat. Şi invers, o rochie simplă se potriveşte cu o geantă care iese în evidenţă.

Un clutch mic şi alb este perfect dacă vrei să cadă accentul pe rochie. Este îndeajuns de simplu încât să nu iasă în evidenţă, dar când îi cad cuiva ochii pe el nu va părea ciudat. În general, clutch-urile şi plicurile se potrivesc rochiilor moderne.

Săculeţii cu aplicaţii florale merg mai bine cu rochii romantice, din voal sau dantelă, în timp ce poşetele tip portofel cu baretă lungă se potrivesc rochiilor jucăuşe.

Aplicaţiile de pe poşete nu sunt interzise, ba din contră, atâta timp cât se potrivesc celor de pe rochie şi pantofi. Evident, la o rochie cu perluţe aplicate nu vei putea asorta o geantă cu cristale. Bine ar fi ca aplicaţiile de pe rochie să se regăsească pe geantă, pantofii şi bijuterii dacă este cazul.

Ce pui în geanta de mireasă


Gândeşte-te la lucrurile pe care ai vrea să le ai aproape. În general e vorba de şerveţele şi produse de machiaj. Nu e indicat să porţi bani sau documente importante în gentuţa de mireasă pentru că, în „vâltoarea” evenimentelor e foarte uşor să o uiţi pe undeva sau să o pierzi de tot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu