duminică, 23 martie 2014

Lenjeria perfecta pentru ziua si noaptea nuntii

Sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont in alegerea unei rochii de mireasa perfecte. Tot atat de multe lucruri trebuie sa ai in vedere si atunci cand alegi piesele fierbinti de lenjerie intima, menite pentru a-l impresiona pe sotul tau in noaptea nuntii, dar si pentru a scoate in evidenta formele tale frumoase pe toata durata evenimentului.

Lenjeria Intima este arma cea mai importanta a femeii in jocul seductiei.

Pe langa faptul ca trebuie sa tii cont de croiala rochiei atunci cand alegi lenjeria intima, trebuie sa tii cont si de corpul tau. Trebuie sa fii constienta de anumite imperfectiuni sau de atuurile corpului tau si sa alegi ceea ce ti se potriveste si ce te scoate cel mai bine in evidenta.

Pentru alegerea unui sutien potrivit trebuie in primul rand sa tii cont de decolteul rochiei.
Daca rochia ta este una fara bretele sau maneci, cu un decolteu bine definit, atunci trebuie sa alegi un sutien fara bretele, cu sau fara pernute, in functie de cat de mult doresti sa iti scoti sanii in evidenta.

O alternativa la sutienul fara bretele este sutienul lipit, facut dintr-un gel hipo-alergen. Acesta se comporta ca un sutien normal, dand un efect foarte frumos asupra sanilor.



 
Sutienele cu burete nu mai sunt la moda. Daca vrei sa ai sanii mai mari in ziua nuntii atunci alege un sutien cu perna de apa sau gel. Are un efect mult mai frumos asupra sanilor, dand naturalete si completand formele naturale.

Sutienul push-up iti va evidentia sanii, totul depinde de tine cat de mult vei vrea sa ii scoti in evidenta. Este foarte potrivit pentru fetele cu sanii mai mici. O alternativa la sutienul push-up poate fi un corset mulat cu jumatate de cupa in partea de sus. Va avea un efect garantat.

Indiferent de tipul de lenjerie pe care il vei alege, cel mai important lucru este sa alegi o marime potrivita. Nu face compromisuri, este cea mai importanta zi din viata ta si nu vrei sa te deranjeze ceva, sau sa te incomodeze. Probeaza si cumpara doar ce te face sa fii pe deplin multumita.

Acum ca ai ales forma perfecta, ce te va scoate in evidenta in ziua nuntii, trebuie sa alegi ceva care sa fie extraordinar si atunci cand vei renunta la rochie. 

In privinta materialului lenjeriei ai de ales intre matase, satin sau dantela.




Noaptea nuntii reprezinta un moment foarte important si vei dori sa fie cat mai romantic posibil. Lenjeria intima este elementul principal cate iti va transforma noaptea nuntii intr-o amintire pentru toata viata.


In functie de lenjeria pe care o vei alege, iti poti crea o anumita imagine.In functie de lenjeria pe care o vei alege, iti poti crea o anumita imagine.

Un corset elegant cu dantela, dresuri fine si delicate, sunt potrivite pentru a sugera inocenta.
Exista si alte variante de culoare pentru lenjerie, nu doar alb si negru.

Daca vei vrea sa dai o nota pasionala, indrazneata, provocatoare, atunci alege o lenjerie colorata, poate chiar un rosu aprins sau o combinatie intre rosu si negru.

Daca esti foarte sigura pe tine si nu vrei ceva iesit din comun, vrei ceva cuminte si elegant, atunci un deux-pieces din dantela va fi alegerea perfecta.

Lasa complexele si fii usor nebuna, provocatoare, misterioasa si atragatoare. Schimba-te dupa petrecere intr-o lenjerie neagra, sexy, din plasa sau dantela si sigur il vei soca placut pe sotul tau.

Este cel mai bun moment sa te pui in valoare! Scapa de inhibitii, de complexe, uita de probleme si de oboseala acumulata inainte si in timpul nuntii si distreaza-te, simte-te bine cu iubitul tau sot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu