miercuri, 26 martie 2014

CARDURI DE CONFIRMARE, DE MULTUMIRE SI DE ASEZARE

Cardurile de confirmare sunt foarte practice si elegante. Un astfel de cartonas poate fi inclus in plicul invitatiei. Cei care primesc invitatia impreuna cu acest cartonas, au obligatia de a raspunde daca pot participa la eveniment sau nu, iar persoanele singure daca vor veni insotite trebuie sa scrie pe cardul de raspuns numele acelei persoane. Cartonasul cu raspunsul si multumirea pentru invitatie se trimite la adresa deja scrisa de pe plic. 

Cardurile de asezare la mese sunt de asemenea practice. Ele se tiparesc dupa ce invitatii au confirmat prezenta lor la eveniment si se aseaza in fata fiecarui loc, tinand cont de asezarea pe mese. Invitatii se vor simti flatati vazand ca v-ati gandit la fiecare, in mod special. Aceste carduri sunt un prilej de a-ti arata consideratia si prietenia pentru fiecare dintre oaspeti. 

Cardurile de multumire se trimit de catre miri dupa nunta, celor care au participat la ceremonie, celor care au trimis cadouri si tuturor celor care v-au ajutat in realizarea evenimentului. Desi poate fi obositor sa va ocupati de aceste cartonase dupa nunta, invitatii vor aprecia gestul si se vor bucura. Le puteti scrie dinainte de nunta, introduce in plicuri si adresa, si puteti insarcina un membru al familiei sa le trimita imediat dupa nunta cand Dvs. porobabil veti fi deja in luna de miere sau prea obositi sa va ocupati de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu