marți, 18 martie 2014

Tendintele sfarsitului de vara pentru nunta

In momentul in care in agenda este planificata ziua nuntii unei prietene, intervine marea intrebare: "Cu ce ma imbrac?". Primul lucru pe care trebuie sa-l afli este unde va avea loc fericitul eveniment si daca are o tematica anume. Bineinteles ca aceste informatii le poti afla direct de pe invitatia de nunta.

   Hai sa pornim impreuna intr-o "calatorie" prin "garderoba pentru invitatii la nunta"!




 
   1. "Tinuta formala nu este obligatorie" - Este drept ca in momentul in care primesti o invitatie de nunta pe care scrie "Tinuta formala nu este obligatorie" poate fi ceva si mai confuz. Sa porti o rochie formala sau nu? Daca esti o femeie ce adora rochiile pana in pamant este de optat pentru prima varianta. Daca nu, profita de ocazie si incearca o rochie de cocktail, ce va crea o aparitie eleganta si plina de stil. In acelasi timp vei putea si dansa mult mai usor. Un plus al acestei "reguli" este si faptul ca poate avantaja toate siluetele si stilurile.




 
 
   2. "Tinuta formala" si "Nunta religioasa" - Aceste doua "reguli" de tinuta se cam anuleaza una pe alta. O rochie de seara cu bretele va arata minunat la receptie, insa la biserica poate parea putin iesita din tablou. Pentru o nunta cu tinuta formala obligatorie si care are loc si in biserica trebuie sa optezi pentru o rochie cu umerii acoperiti sau una cu un bolero. Boleroul iti creeaza un look modest pentru biserica, iar la salon poti renunta la el descoperind rochia glam pe care o porti.








 
   3. "Tinuta festiva" - Confuza? Termenul de "tinuta festiva" sublinieaza doua carateristici: tinuta de cocktail sau de petrecere pe care e placut sa o porti, dar iti ofera si libertatea de miscare de care ai nevoie cand dansezi.

 
 
   4. "Nunta in gradina" - Daca viitori miri au hotarat sa oficieze ceremonia de casatorie intr-o gradina fastuoasa, atunci trebuie sa fii si tu in ton cu locatia. Casatoriile ce se au loc in gradini, unde paleta de culori "picteaza" cel mai spectaculos tablou de nunta, pot deveni o problema cand vine vorba de tinuta. Tu trebuie sa arati spectaculos ca si florile care te inconjuara. Nu exista reguli generale cand vine vorba sa te imbraci pentru o nunta ce are loc in gradina, decat acelea care exista pentru locatii unde poti sa alegi o tinuta intre elegant si casual-elegant. Poti alege o rochie in tema naturii. De la imprimeuri pana la culori inspirate din vasta paleta a gradinii cu flori. Ca o simpla regula, ar fi sa nu abuzezi de imprimeuri. Incearca unele subtile si de efect.




 
   5. Tinuta de nunta pentru forme mai "generoase" - Daca esti invitata la nunta si problema ta nu este ce culoare sau material vei alege cat daca o sa gasesti o rochie care sa te avantajeze. Ok, nu esti 90-60-90, si ce daca, acest lucru nu trebuie sa reprezinte un impediment in calea distractiei tale la nunta celei mai bune prietene. Alege o rochie care sa puna" valoare’ pe partea bustului, unde obtii un 10 cu felicitari si mascheaza partile care nu sunt tocmai perfecte. O rochie vaporoasa cu decolteu in V poate fi ceea ce cauti.



By Karena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu