joi, 27 martie 2014

Luna de miere la castel

O nunta ca in povesti trebuie urmata de o luna de miere ca in povesti. Este chiar atat de greu de imaginat? Cati dintre voi nu v-ati dorit sa traiti regeste, chiar si pentru perioada lunii de miere? Acesta este un vis care nu trebuie sa mai astepte. Am cautat si gasit cateva dintre cele mai frumoase castele, cu peisaje extraordinare, cu decoruri sublime, cu o servire ireprosabila si iata mai jos recomandarile noastre:

Castelul DROMOLAND - Irlanda
Lux, stil si eleganta sunt cele ce fac din castelul Dromoland un loc unic in lume. Personalul prietenos va face tot ce se poate ca voi sa va simtiti precum o familie regala. Pe langa serviciile foarte bune, castelul dispune de o bucatarie cu un meniu vast dar si de cursuri de golf.



Castelul PARADOR DE ALARCON - Spania

O luna de miere cu nopti medievale Arabe in acest castel istoric din secolul 8 este tot ce va puteti dori. Asezat pe dealurile Spaniei, Parador de Alarcon imbina frumos decoratiunile vechi cu stilul modern pentru a va oferi un maximum de confort.



Castelul DALHOUSIE - Scotia

La doar cateva minute distanta de Edinburgh, Castelul Dalhouise va ofera un sejur fara griji si stress. Un decor cald si luminos va completa atmosfera regeasca. La 5 minute distanta de castel se afla si Roslyn Chapel care pentru impatimitii cartii "Codul lui DaVinci" este un loc ce trebuie neaparat vizitat.




Palatul LAPA - Portugalia, Lisabona

Fie ca vreti sa va petreceti timpul in camera fantastica sau la piscina, luxul este acela care va va inconjura peste tot.




Castelul D'ESCLIMONT - Franta

La o ora distanta de Paris, Castelul D'Esclimont va ofera o luna de miere perfecta. Bucurati-va de luxul si romantismul castelului si savurati vinurile locacle in timp ce visele voastre devin realitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu