joi, 20 martie 2014

Ce să contina poşeta de mireasă?

Toate miresele îşi doresc o nuntă perfectă, dar cu toate emoţiile şi agitaţia Zilei Z e posibil să apară mici accidente care îţi pot strica planurile dacă nu eşti pregătită să le faci...
Tocmai de accea e bine ca poşeta de mireasă să fie nu doar o completare a ţinutei tale, ci să găzduiască şi un kit de urgenţe mai mult decât util. El te va ajuta să scapi de stres în caz că ţi se scurge machiajul, ţi se pătează sau se descoase rochia, ţi se agaţă dresurile, etc. Aşadar, iată ce ar trebui să conţină trusa de urgenţă a unei mirese:

1. O mică trusă de cusut, cu ac, ac de siguranţă, şi aţă de culoarea rochiei.

2. Aţă dentară şi dropsuri mentolate pentru momentele când va trebui să zâmbeşti în faţa aparatului foto şi să-ţi întâmpini invitaţii.


3. Un lac de unghii incolor pentru cazul în care îţi agăţi dresurile şi „se duce” firul, plus un lac de unghii în culoarea pe care o porţi ca să-ţi poţi reface rapid manichiura dacă e nevoie.

4. O a doua pereche de dresuri.

5. O trusă de machiaj care să conţină o pudră, ruj şi farduri ca cele pe care o foloseşti la machiaj, puţin demachiant pentru cazul în care îţi curge rimelul, un parfum şi o oglindă mică.

6. Unghieră şi pilă de unghii – le foloseşti dacă ţi se rupe o unghie.

7. Şerveţele umede şi uscate ca să-ţi ştergi lacrimile, transpiraţia sau să te curăţi pe mâini. Şi un gel dezinfectant poate fi util.

8. Medicamente – nu se ştie când te apucă o durere de cap sau stomac, aşa că e bine să ai la tine un calmant mai puternic, un antiacid pentru stomac, antihistaminice dacă ai probleme cu alergiile şi leucoplast pentru eventualele bătături de la pantofi.

9. O forfecuţă mică

10. Bandă dublu adezivă – poate că pare exagerat, dar nu se ştie când ai nevoie de ea. Poate fi foarte utilă în anumite cazuri.

11. Clame de păr simple şi fixativ pentru cazul în care îţi iese o şuviţă din coc în timp ce dansezi sau îmbrăţişezi invitaţii.

12. Pentru eventualele pete pe rochia de mireasă, gospodinele cu experienţă recomandă să ai la tine puţină cretă albă. Cu ea poţi să acoperi imediat urmele micilor accidente.

13. Beţişoarele de urechi îţi pot fi utile la refacerea machiajului.

Probabil că toate acestea nu vor încăpea într-o geantă mică. În acest caz, ţine în geantă lucrurile care sunt neapărat necesare, de exemplu şerveţelele, dropsurile mentolate, produsele de machiaj, iar pentru restul trusei de urgenţă găseşte un port fard mai mare şi ai grijă să-l ai mereu la îndemână în ziua nunţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu